מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מה מחפשים ילדות בנות 9 ו7?

אני מחפשת בסגנון של טוגזר
שנה שעברה חיפשתי אותם לדוורים מתוקים עם הרעיון של "אין דברים כאלה....."
השנה משהי נתנה לי רעיון ל-שני סינים עם כינור, אם לא תהיה הברקה אחרת ,נלך על זה.
תודה בכ"א על הרצון לעזור...
אולי לך בתור אמא לתאומים עם הברקות (!) יש רעיון לתחפושת מקורית לתאומות המתוקות שלי בנות שנתיים??

מודעה גמורה פורים.jpg

אולי לך בתור אמא לתאומים עם הברקות (!) יש רעיון לתחפושת מקורית לתאומות המתוקות שלי בנות שנתיים??
האמת שכל ההברקות עוברות מדור לדור(מאמהות של תאומים...)
כל תחפושת בגיל הזה תהיה הכי מתוקה בכפליים.
אין לי משו בסגנון של טוגזר......
אולי רקדניות?
את רוצה אותן דוקא אותו דבר או השלמה? כמו תות בננה

מי שפרסמה על תחפושת הולנדית
עדיין אקטואלי?
אני רוצה לקנות

דווקא יש לי טוגזר חמוד לתאומים, אבל לגיל חצי שנה....
לדעתי כל דבר שהוא בשתיים חמוד יותר....

האמת שכל ההברקות עוברות מדור לדור(מאמהות של תאומים...)
כל תחפושת בגיל הזה תהיה הכי מתוקה בכפליים.
אין לי משו בסגנון של טוגזר......
אולי רקדניות?
את רוצה אותן דוקא אותו דבר או השלמה? כמו תות בננה
נכון אבל עדיין ...גם אותך קשה לקנות עם משו כמו "כל דבר בשתיים מתוק יותר" אנחנו רוצות ה-ב-ר-ק-ה!!! יש לי בייבי בן חצי שנה אולי תחפושת מעניינת לשלושתם?

נכון אבל עדיין ...גם אותך קשה לקנות עם משו כמו "כל דבר בשתיים מתוק יותר" אנחנו רוצות ה-ב-ר-ק-ה!!! יש לי בייבי בן חצי שנה אולי תחפושת מעניינת לשלושתם?
את רצינית?
אז יש לך שלישיה..............
יואו, מרגש לשמוע.
איך את מסתדרת?
הן ראשונות שלך?
ויש לך עוד זמן לחפש אותם?! תהי בריאה.
כל הכבוד לך.

מכירה את השוקולד של בונבון?
אולי תעשי אותן בון - בון ביחד בנובון

ראיתי פעם -דובדבנים
כל אחת היתה דובדבן -שזה בעצם משהו שמגיע 2 בענף אחד

מחפשת 2 תחפושות של חסיד ירושלמי [כתונת פסים זהובה ושטריימל] לגיל 3 ו4 או הפניה למקום שאפשר לקנות כאלו איכותיים, או תופרת, תודה רבה.

מחפשת 2 תחפושות של חסיד ירושלמי [כתונת פסים זהובה ושטריימל] לגיל 3 ו4 או הפניה למקום שאפשר לקנות כאלו איכותיים, או תופרת, תודה רבה.
לי יש כזה.
אבל 2 חלוקים ושטריימל אחד...
יעזור?

זה באמת יפה (לא רואה תמונה)
אבל הכדורים יקרים יותר מלקנות תחפושת כבשה:(
קניתי כדורי צמר גפן בהכל בשקל (לפני שנתיים) -4 חבילות בערך הספיקו
איפה כדורי צמר גפן עולים יותר מתחפושת כיבשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה