מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
אני מחפשת להשכיר או לקנות תחפושות ל2 בנות בגיל שנתיים וחצי, ובת 4 חודשים
אם למישהיא יש משהוא(אני לא נעולה על משהוא ספציפי)
אשמח מאוד לראות,
תודה רבה- המייל שלי הוא RWR9028- שטודל ג'ימל

לגבי הירושלמים איך אני יוצרת איתך קשר, אני לא יודעת איך שולחים בפרטי

למכירה תחפושות של כלה/נסיכה במצב מצוין.
בעלות של 100 ש"ח
קיים במידה 3/4/5/6/7/8/9/10
כלה.jpg

קבצים מצורפים

• כלה.jpg
    כלה.jpg
    KB 626.8 · צפיות: 64
למכירה שמלה לתחפושת של כלה , מתאים לגיל 4-6 בערך
ב-70 ש''ח
20200220_103943.jpg

נערך לאחרונה ב:
.

אני מחפשת לשכור תחפושת של סוכריה לילדה בת 3 יש למישהי?

מחפשת תחפושות ת לילד בגיל 3 ילדה בת שנה וחצי ותינוק בן 3 חודשים
עדיפות עם קשר בניהם

יש לי מלח בים לבן שלוש ובת שנה וחצי מהמםםםםםםם
0548493329

למכירה ב 50 ש"ח בלבד
חולצת הדפס פופקורן , סינר עבודת יד מטפחת עבודת יד
מקורי מאוד.

(ללא העגלה)00.JPG

למכירה
תחפושת של מלכת לילה/מלכת הכוכבים
שמלה+כתר
מתאים לילדה בת 9-10
84249951_582741542323844_8015260103710081024_o.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה