מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
כל הכלות,
אפשר תמונה?
או קישורית,

ובנוסף:
מחפשת דחוףף!! שטריימל לתחפושת לגיל 3
לQUIN תחפושות, אין למכירה השנה.

מוכרת כובע פונפונים לתחפושת סבתא
מהמם!!
לבשה זאת ילדה בת 10

מחפשת תחפושת כלה מידה 8 או 10 ואפילו 12, גדול, לילדה רחבה במיוחד.
כמו כן, אם יש למישהו תחפושת של דוד המלך או כהן גדול, (מידה 8) אשמח לקבל פרטים ומחיר.
שתי התחפושות לגיל 5.
לפרטים: ckroizer שטרודל גימייל.

מחפשת תחפושת ל2 ילדים של תות בננה או תמונה איך לבצע תחפושת של תות בננה.
לילדה בת 2.5 וילד בן 1.5

מחפשת קאפקייק לגיל חודשיים

מחפשת מאוד תחפושת של נסיכה לגיל 4- 5
ונסיך לגיל שנה וחצי

איפה יכולה למצוא\ לשכור?
מחפשת תחפושת נסיכה לגיל 5גבוהה
פרסמתי באשכול אחר:

תמונות למיי
פרסמתי באשכול אחר:
אפשר תמונה למייל r0527151201

להשכרה תחפושת מהממת ...
כל מי שראה נעצר!
בבושקות
סט של 4 מתאים לגילאי 2,4,6,10
כולל סרפן
מטפחת
ספוג פנימי לניפוח
ובובת בבושקה ביד
אני מאשדוד
בבושקות 0.jpg

למכירה
מכונת סוכריות עשוי לבד, לא קנוי לגיל 2-3 כולל: חולצה חצאית נפוחה וכובע סוכריות,ב- 70 ש"ח

בירושלים/ ב"ב
880.test (קודם 880) בג'ימייל
3.JPG

יש לי דוור. דוורית .כבאי.כבאית.וכבאי תינוק
טבח/יתר ×2 ספר תורה ושמואל הנביא .
אחות ורופא
יש לי דוור. דוורית .כבאי.כבאית.וכבאי תינוק
טבח/יתר ×2 ספר תורה ושמואל הנביא .
אחות ורופא

אפשר לקנות את הכבאי
הוא מתאים לגיל 6 ?

לאה 22
אני רוצה לקנות את הכבאי ,
מתאים לגיל 6

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה