מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
אני מחפשת לקנות יד2 תחפושת של דיילת לילדה בת 7

שמלת כלה יפה, יש למישהי למכור לי?
צריכה בערך לגיל 5
תודה רבה מראש!

השנה אני מחפשת למלחים.
נשארו לי עודפים
סמלים, כפתורים, גרביים וכובע
בבני ברק
0533106170
IMG_5255.jpgIMG_5256.jpgIMG_5258.jpg
כובע.JPG

נערך לאחרונה ב:
אני צריכה ליליד בן 3 ולתינוקת 8.5 חודשים - האם זה פנוי ? בכמה את משכירה? ואיפה את גרה?
היי,
עדיין פנוי הנסיך נראה לי יתאים לילד בן שלוש- משכירה ב100 ש"ח
הנסיכה תיהיה מידי גדולה לתינוקת בת 8.5 חודשים(אולי עם תיקונים) , הבת שלי היתה בת שנה בדיוק.

@dem העלית איפשהו ציירת?
אשמח לראות להשראה ואם רלוונטי גם לקנות / לשכור.

תפור - לילדה בת 9
סינר מהממם צבעוני
אצלם לך מחר תמונה שיהיה לך להשראה

א
האמת שאני עדיין מתלבטת לגבי המחיר.
2 הגדולים באזור ה100 כל אחד
לתינוק ב-50 (יש גם כובע חמוד)

הנחה למי שתקנה את הכל.

המלח כולל שמלה וכובע
רב החובל כולל חולצה, מכנס, עניבה וכובע
התחפושת לתינוק כולל אוברול וכובע
אני מעוניינת לקנות הכל יש לי בדיוק את הגילאים המתאימים אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר בנייד 0587660238
או אם תוכלי לפרסם את הנייד תודה מראש

למי יש למכור תחפושת שמתאימה לבנות 2,5,7(גבוהות)???
אשמח לתמונות במייל r0527150404
תודה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה