מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מחפשת תחפושת של הולנדיות לגיל 4-5 ולגיל 8 להשכרה או למכירה
או אולי משהו יפה אחר לגילאים הנ"ל P6507484 בגימייל

בהחלט
וכן עוד דברים שנותרו לי לפליטהנוסף על הכובע מתחפושות המלחים:
סמלים, גרביים.
יכולה ליצור קשר:
0533106170
צפה בקובץ המצורף 827784צפה בקובץ המצורף 827785צפה בקובץ המצורף 827786צפה בקובץ המצורף 827787
אני מעוניינת לקנות ממך אבל מעוניינת בעוד כובעים השגת את זה בארץ?

--
אם קונים יותר מתחפושת אחת - מחיר מוזל
תשפ-01.jpg

שמלת כלה מאלי אקספרס ב90 ש"ח. (לא זוכרת כמה עלה אולי זה עם רווח.)
שרוולים מלאים מתחרה דקה. מתאימה לגיל 6. (לכן לא היתה בשימוש כי בסוף ילדה כיתה א' התחרטה...)
0527181733
מאיפה?
יש מצב לתמונה? (אם רלונטי עדיין)

מחפשת תחתית מנופחת לילדה בת 6 בירושלים

כן.

למכירה שמלת כלה מידה 4-5 בערך.
כולל אביזרים: כתר, טול, סלסלה לסוכריות וזר מושקע.
הכל ביחד 85 שקל. אני מאשדוד.
אין לי תמונה של הילדה שלי לובשת את זה. צילמתי את השמלה עצמה והאביזרים.
pesizilber בגימייל

רלוונטי?
איזה מידה?
בערך גיל 4 וגיל 5. זה חלוק אז זה לא כזה מדויק לגיל...
הבן שלי לבש אחד מהם כשהיה בן 4 וחצי אבל הא נמוך מאד.
והחלוק השני נלבש לילד בן 4 וקצת- מאד גבוה....

• תודה
Reactions: mwp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה