מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
לכל המחפשות יש לי תחפושות אדמו''ר
מידה 10

קבצים מצורפים

• אדמו''ר.PNG
    אדמו''ר.PNG
    KB 32.6 · צפיות: 127
משהי העלת לפה לפני שבועים תמונות מהממות של משפחה שלמה מחופשת לציירים לסוקיטים למלחים וכ'ו להשכרה אם אפשר לעלות שוב את התמונה אני לא מוצאת את זה וזה דחוף לי..

@nwp מדדתי לך בסוף כעת. זה 65 ס"מ מהכתף עד סוף חלוק.
נשמע לי קטן מידי לבן 7...
אבל איך שאת חושבת
שלו 67,
יש מכפלת אולי?
בכמה משכירה?
ובכמה את השטרימל?
יש מצב לקניה?

שלו 67,
יש מכפלת אולי?
בכמה משכירה?
ובכמה את השטרימל?
יש מצב לקניה?
אני לא מוכרת, רק משכירה
את החלוק + השטריימל ב70

מעדיפה שלא יעשו תיקונים על זה (לפתוח מכפלת וכו'...) את יכולה למדוד אולי זה טוב לך ככה

• תודה
Reactions: mwp
@מלכי אייזנבך יש מצב שאת שולחת לי למייל תמונות מהתחפושות של הרעברלע לפני כמה שנים?
תודה

מחפשת תחפושת לתאומות בנות 6, רזות
לא משנה איזה תחפושת העיקר תחפושת יפה
לקנות/ להשכיר / לקחת
למי יש משהו להציע?

@מלכי אייזנבך יש מצב שאת שולחת לי למייל תמונות מהתחפושות של הרעברלע לפני כמה שנים?
תודה
מה דעתך לחפש גם את הילדה לרברלה בן
עם החליפת פסים הזהב?
יש לי בשבילך :)
וגם יפה לבנה עם פייעס משיער אמיתי (בלונדיני)

• חחח
Reactions: mwp
מה דעתך לחפש גם את הילדה לרברלה בן
עם החליפת פסים הזהב?
יש לי בשבילך :)
וגם יפה לבנה עם פייעס משיער אמיתי (בלונדיני)
היא כזאת צאלמרית, מתאימה לה המטפחת,
אבל אהבתי את הרעיון
בכמה את מוכרת/משכירה?
יש תמונה בבקשה?

היא כזאת צאלמרית, מתאימה לה המטפחת,
אבל אהבתי את הרעיון
בכמה את מוכרת/משכירה?
יש תמונה בבקשה?
תני לי מייל
אשלח לך תמונה

משכירה תחפושת של בבושקות בביתר עילית 0548532940

קבצים מצורפים

• תחפושת.pdf
    KB 310.6 · צפיות: 237
מחפשת תחפושת סינית/יפנית לגיל 7,
עדיפות למכירה ולא להשכרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה