- הוסף לסימניות
- #2,741
האמת שאין לי תמונה. זה לא שלי.יכולה להעלות לפה תמונה?
אם תרצי להתקדם תשלחי לי מייל pesizilber בגימייל
האמת שאין לי תמונה. זה לא שלי.יכולה להעלות לפה תמונה?
רלוונטיעדיין רלוונטי?
מעונינת
רלוונטי
עדין רלוונטי
לקטנים את יכולה לקנות את התחפושות של חיות מיש חסד, אם נגיש לך. חמודים ואיכותיים ב40 ש"חמחפשת בדחיפות
תחפושות
לילד בן 3
ילדה בת שנה וחצי
ותינוק בן 3 חודשים
עדיפות עם קשר בניהם
גיל 3 וגיל 1.5תוכלי להעלות שוב פרטים,
יש לי כאן 2 אפשרויות לסוכריות באופציה למכירה,
את זה הסרפן עם הלבן למעלה, סיכות לראש ולנעליים?
איזה גיל זה?
כמה עולה?
היכן את?
יש לי לגיל 3 בערךמחפשת מכנסיים צהובות. יש למישהי?
רלוונטי?הנה אני מתחילה
תחפושת לתינוק/ת
מיקי מאוס מהמם סרוג
למכירה ב45 ש"ח
להשכרה ב30 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 580364
אם לא הסתדרת, גם לי יש את הבננה הזומעוניינת לקנות ממך
תוכלי להתקשר אלי? 0527172125
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סימי ר., אני הבת של המלך ו-הללו3 //