- הוסף לסימניות
נכתב ע"י shor;1202879:רותי זה לגמרי זכותך לא להשכיר ...
מופנה למי שמבינה בעיצוב איכות והשקעה
נכתב ע"י gg;1202902:אנשים איבדו את הכיוון...
מוציאים משכורות שלימות על תחפושות ליום אחד!
אני בטוחה שרוב הילדים יהיו מרוצים מתחפושות ב30-50 ש"ח
משום מה יש לי הרגשה שדוקא בארץ שהרבה משפחות מתקשות עם פרנסתן יש איזשהו לחץ מסוים להראות לעולם"אני יכול" "אני מסוגל" ומוציאים סכומים גדולים על דברים חסרי ערך...
(וכאן לעומת זאת תמצאי הרבה משפחות אמידות שהולכות בשמחה לגמ"ח תחפושות השכונתי)
חוויה מאוד חזקה מהילדות לראות את אימי תופרת ומכינה את התחפושות כחודש לפני פורים זה הפך לי את היום הזה למשהו אחר לגמרי
ואניי רוצה להעביר את זה לילדי
נכתב ע"י רותי בן שימול;1202938:יש הבדל ענק בין:
לבין לבזבז משכורות (מצומקות אגב..) על תחפושת ליום אחד.
ואם את לא רואה את ההבדל, זו באמת בעיה.
איך את יכולה להשוות?
אני גם גדלתי על אמא שתופרת את כל התחפושות בעצמה וזו אכן חוויה. אבל הבדים נלקחו משאריות. וכל שמלה ישנה הפכה ביד אומן לשמלת נסיכה מפוארת!!!
היום, אני לא אומרת שאפשר עדיין להשתמש באותם החומרים.
אין רע גם בלקנות משהו מוכן. אבל להוציא סכומים הזויים? מילא בשביל חתונה כבר שמענו מחירים אסטרונומים אבל בשביל תחפושת?
ואם את קונה את זה, גם עוד מילא זה נשאר לך לשנים לכל הילדים הבאים, אבל רק לשלם להשכרה כזה סכום?
ואני לא נופלת דוקא על פותחת האשכול, ואני גם לא הראשונה שמציינת את זה השנה. תראי באשכולות האחרים על תחפושות.
רק לא לאבד את הכיוון זה הכל.
נכתב ע"י shor;1203010:זה שאת חושבת שלא צריך להשקיע בתחפושת זה ממש לא אומר שכולם כמוך.
אני ממש לא חושבת ש220 שח זה "משכורות"
כל אחד והתקציב שלו.
כל אחד ויכולות שלו.
נכתב ע"י shor;1202879:רותי זה לגמרי זכותך לא להשכיר ...
מופנה למי שמבינה בעיצוב איכות והשקעה
נכתב ע"י מוריה ח;1203044:וואוו...
איזה התלהמות.
מה קרה?
כמו שאני רואה זה שמלות יקרות, מחומרים טובים, עלו הרבה הרבה יותר מ200 שח - אני בטוחה.(לכל המזלזלות)
והגברת רוצה להשכיר אותן לפורים.
זכותה.
אני מאמינה שהיא גם גמישה במחיר(רק כאן בארץ זה עובד בצורה כזאת, שאם היא היתה מבקשת 150 שח, אז ישר היתה קופצת מישהי ואומרת "אפשר ב70?" אז היא פשוט ישר הלכה על ה250...)
ועוד יותר מזה, מנסיון שלי, תחפושות ב30 40 שח בקושי שורדות את היום של התחפושות בבתי ספר ובגנים, ובנס אם מצליחים להגיע עם זה עד פורים.
(כמובן שאי אפשר לשמור לצאצאים הלאה)
וכאן מקבלים תחפושת מקסימה, שבטוח תחזיק מעמד גם לגן וגם לכיתה וגם לפורים, ואפילו למי שרוצה לחגוג פעמיים פורים,
תחפושת ייחודית,
יפהפיה.
מתאים לך, בכיף. אפשר ליצור קשר בפרטי. אפשר לנסות להתמקח. אפשר הכל.
לא מתאים לך, אז לא. תתעלמי. לא צריך להתפוצץ בגלל שיש כאלו שאוהבות להשקיע בפורים(ו200 שח זה לא כל המשכורת שלהן... ממש לא.)
ולא צריך להתפוצץ כי את מרוויחה 2000 שח בחודש, ויש כאלו שמרוויחות כפול 3,4 או 5.
אין לי קשר לפותחת האשכול.
אבל התחפושות יפהפיות!
נכתב ע"י צקצוק;1203059:דברי שטות, במחילה מכבודך!
נכתב ע"י יעל;1203129:התופעה הזו - - - שכל אחד בטוח שהוא חייב לחנך את כולם לחשוב כמוהו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים