להשכרה תחפושת מיוחדת ! (מצורף תמונות ילדות בנות 6-4)

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא נכנסת למה שדובר כאן.
כי אני כבר מכירה את הדיונים פה.

אני מדגישה שוב המודעה מיועדת למי שמעוניינת.

• הוסף לסימניות
220 ש"ח לשמלה אחת או לשתיהן?
אני מאמינה שיש הבדל רציני בעניין.

ו-shor, אל תקחי את מה שכתבו כאן אישית.
נראה לי שפשוט התפוצצה כאן לא בכוונה ה"בועה" שכולן חלק ממנה בימים אלו, בה צריכים לדאוג לתחפושות לכל הילדים (כן ירבו), למתנות לכל הגננות והמטפלות, למעטפות לכל המלמדים ומשלוחי מנות ייחודיים לכל השכנים והמכרים, וזה עוד לפני כל ה"מתנות לאביונים" לת"תים וכו'...
אז כן, זה יוצא אלפי שקלים שהם הוצאה חריגה עבור כל משפחה. זה לא משנה אם הם מרוויחים 15,000 ש"ח בחודש, אבל כשזה צריך לשלם את כל הנ"ל בנוסף להוצאות הרגילות ופסח שבפתח - אפשר להבין למה אנשים מנסים לחסוך ככל האפשר - ואני באמת מאמינה שבלי כוונה הכל התפרץ עלייך.

מה שחשוב להדגיש, לדעתי, זה שאנשים ישימו לב לא להיסחף למחוזות שבאופן אישי הם מעבר ליכולתם הפיננסית (כמובן שאין בעיה עם מי שיש לו כולת פיננסית ב"ה).
למה? כי אח"כ אנחנו רואים אנשים כאלו מסתובבים בגמ"חים, מגלגלים הלוואות ואפילו נאלצים למכור את הדירה וכן הלאה - ולמה? כי לא ידעו לקנות ולחיות ממה שיש אלא חיו ממה שרצו שיהיה, למרות שלא היה.

• הוסף לסימניות
רק להבהיר
ממש אין בכוונתי להתקיף או להאשים אף אחד
ואישית אני חושבת שהתחפושות מדהימות במיוחד!
רק הפריעה לי העובדה שאנשים חיים מעבר ליכולתם ואני לא יכולה לתאר לכם כמה ישראלים מגיעים לכאן יום יום לאסוף כסף למחיה, לחתונות וכו

• הוסף לסימניות
אני לא לוקחת אישית .

זה בסך הכל פרסום שנתבקשתי לפרסם כך שאין לי בעיה עם התגובות הללו.
וכל אחד יעשה כטוב בעיניו

• הוסף לסימניות
דוקא מיכיוון שזה פורום חרדי , כן חשוב למחות על דברים שהם לא לרוחנו
ולדעתי לא רק אינטרנט פרוץ\אייפון הם יצר הרע של הדור!
שמעתי אחד מהגדולים- אומר שהיצר הרע בדורינו זה החומריות המושקעת הזו
החרדים משקיעים המממון בביגוד תואם לכל הסריה, בתחפושות מושקעות הן בכסף הן בזמן
משלוח מנות הפך לפולחן
אז נכון, גם אני גדלתי על אמא שתפרה והכינה - זה חלק מהחוויה ומהאוירה הנכונה שצריכה להיות, אבל להוציא סכומי עתק עבור כל אלו -מי אמר שזה מותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה