להשלים לתואר או לא??

• הוסף לסימניות
סיימתי לימודי מה"ט בסמינר
רציתי לשאול
אם אני כבר עובדת במשרה מלאה
בתנאים טובים וכו' (דרך קמהטק)
כדאי לי להשלים לתואר?? או שזה סתם בזבוז זמן כי העיקר הניסיון
אציין שאני עדיין רווקה :( כך שיש לי זמן
משהו יודע לומר לי מניסיונו??

• הוסף לסימניות
זה מאד משמעותי במה את צוברת נסיון -
אם את מחפשת לעבוד בפולסטאק, ממשלתי וכד' - חבל על הזמן שלך - אין עניין להשקיע כ"כ הרבה זמן וכסף, כוח וסבלנות, ברוב מוחלט של המקומות זה לא נצרך.
ואם את הולכת יותר לאזור ההייטק ממש - הנדסת\ פיתוח חומרה\קושחה - במקומות כמו אינטל, מובילאיי ונוספים - זה משמעותי בהרבה.
שם בשביל להיות עובד חברה ממש - חייבים תואר. אבל זה תחום מסוים מאד , פחות תוכנה ואתרים.
רוב המקומות יותר מחפשים נסיון ומקצעויות

וזה שאת רווקה - זה ישתנה בעז"ה בקרוב, ולימודי תואר זה תקופה ארוכה יותר ממה שאת מאחלת לעצמך להשאר כרווקה... :)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה מאד משמעותי במה את צוברת נסיון -
אם את מחפשת לעבוד בפולסטאק, ממשלתי וכד' - חבל על הזמן שלך - אין עניין להשקיע כ"כ הרבה זמן וכסף, כוח וסבלנות, ברוב מוחלט של המקומות זה לא נצרך.
ואם את הולכת יותר לאזור ההייטק ממש - הנדסת\ פיתוח חומרה\קושחה - במקומות כמו אינטל, מובילאיי ונוספים - זה משמעותי בהרבה.
שם בשביל להיות עובד חברה ממש - חייבים תואר. אבל זה תחום מסוים מאד , פחות תוכנה ואתרים.
רוב המקומות יותר מחפשים נסיון ומקצעויות

וזה שאת רווקה - זה ישתנה בעז"ה בקרוב, ולימודי תואר זה תקופה ארוכה יותר ממה שאת מאחלת לעצמך להשאר כרווקה... :)

בהצלחה!
אני רשומה בצילום, אבל מתכנתת שלוש שנים...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא שוה את ההשקעה, בחברות המובילות אפילו אין צורך בתואר, מלבד אינטל .
מה שחשוב זה ניסיון טוב.

• הוסף לסימניות
שמעתי דווקא על מישהי שנכנסה לאינטל בלי תואר (לא דרך חברת קבלן)
גם לי לא נראה ששווה להשקיע בזה.

• הוסף לסימניות
שמעתי דווקא על מישהי שנכנסה לאינטל בלי תואר (לא דרך חברת קבלן)
גם לי לא נראה ששווה להשקיע בזה.
היו אחת או שתיים כאלו בהיסטוריה, והן נכנסו ישירות לאינטל אחרי שעבדו שנים דרך קבלן וצברו ניסיון שהשתלם בשביל לקחת אותן.
לא הייתי בונה על זה...

• הוסף לסימניות
היו אחת או שתיים כאלו בהיסטוריה, והן נכנסו ישירות לאינטל אחרי שעבדו שנים דרך קבלן וצברו ניסיון שהשתלם בשביל לקחת אותן.
לא הייתי בונה על זה..
אם אנחנו מדברות על אותה אחת זה בחורה שסיימה השנה סמינר ולא עבדה בחברת קבלן
ברור שלא לסמוך

• הוסף לסימניות
אני עברתי מסלול כמו שתיארת, והשלמתי לתואר כי הייתי רווקה, תוך כדי התחנתי וילדתי, היה קשוח,אבל לא מתחרטת.
זה פותח ערוצים נוספים בעתיד.
אפילו בתחום לא קשור- הסבת מקצוע.
אם אני רוצה עכשיו ללמוד סיעוד- יש מסלול של שנתיים וחצי לבעלי תואר ראשון בלבד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת
ירושלים נראה לי
אני עובדת באינטל ירושלים וככל הידוע לי אין פה מישהי חרדית שנכנסה בלי תואר (או השלמה לתואר)
או שזה סניף אחר באינטל - ששם אני לא יודעת אבל גם לא כל כך סביר (זה תנאי מאוד מאוד בסיסי אצלם), או שיש לך טעות.

• הוסף לסימניות
אני עובדת באינטל ירושלים וככל הידוע לי אין פה מישהי חרדית שנכנסה בלי תואר (או השלמה לתואר)
או שזה סניף אחר באינטל - ששם אני לא יודעת אבל גם לא כל כך סביר (זה תנאי מאוד מאוד בסיסי אצלם), או שיש לך טעות.
אני לא יודעת בדיוק פרטים
אבל תבררי....
זה 100% נכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבררי גם לגבי המכללה בבית וגן.
תואר B. ed - פחות נחשב, אבל יכול להספיק במקומות בהם זה דרישה בסיסית. הרבה יותר קל מ B.sc.

צריך תעודת הוראה.

בהצלחה כך או כך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה