שיתוף להשראה: בחור חב"די צייר תמונה מדהימה של הרבי ב-120 שעות

• הוסף לסימניות
ב"ה

הלילה אור לי"א ניסן, יום הולדתו ה120 של הרבי.

יש כאן ציור ותהליך, עבודה מטורפת. בעפרונות.

624acaad20549_1649068717_news_main_gallery.jpg

• הוסף לסימניות
מהממםם!!!!

• הוסף לסימניות
וואוו
מהמם!

• הוסף לסימניות
מסקרן אותי מאד, האם האומן העל טבעי הנ"ל יודע להמציא דמות שהיא לא העתקה ממשהו קיים ועדיין לשמור על רמה ריאלסטית גבוהה מאד כמו זה, כי משום מה עולה בי מחשבה כזו שמרוב שהמוח שלו חריף בזיכרון הפנומנלי- הוא לא יכול להתנתק ממשהו מציאותי ולייצר משהו באילתור בלי להסתכל על שום דמות, כיון שהמוח מעסיק את היד ברמת שיא בלהעתיק את הזיכרון על הדף, הוא לא פנוי להבין את מה שהוא עושה כדי שיוכל לעצב דמות משלו,
תדמיינו אדם שיש לו תבנית יציקה ביד, הוא פשוט יוצק בצורה מושלמת אינספור עותקים שדומים להפליא אחד לשני, אבל האם הוא מבין איך יוצרים את הצורה בתבנית היציקה? לא בהכרח.
אין ספק, זה מתנה מאת ה', זכה, מזכיר לי את הינוקא שמסופר בספר הזוהר שידע כבר בילדותו את כל התורה, ככה הוא נולד, וזה כמובן מתנת ה', אנחנו נצטרך כנראה להתאמץ יותר ;) ...
בקיצור, האומנות הזו השאירה אותי עם פה פעור, וכיון שפי נפער אז קישקשתי כל מיני משפטים לא קשורים,
עזבו, לא משנה :ROFLMAO: .

• הוסף לסימניות
מסקרן אותי מאד, האם האומן העל טבעי הנ"ל יודע להמציא דמות שהיא לא העתקה ממשהו קיים ועדיין לשמור על רמה ריאלסטית גבוהה מאד כמו זה, כי משום מה עולה בי מחשבה כזו שמרוב שהמוח שלו חריף בזיכרון הפנומנלי- הוא לא יכול להתנתק ממשהו מציאותי ולייצר משהו באילתור בלי להסתכל על שום דמות, כיון שהמוח מעסיק את היד ברמת שיא בלהעתיק את הזיכרון על הדף, הוא לא פנוי להבין את מה שהוא עושה כדי שיוכל לעצב דמות משלו,
תדמיינו אדם שיש לו תבנית יציקה ביד, הוא פשוט יוצק בצורה מושלמת אינספור עותקים שדומים להפליא אחד לשני, אבל האם הוא מבין איך יוצרים את הצורה בתבנית היציקה? לא בהכרח.
אין ספק, זה מתנה מאת ה', זכה, מזכיר לי את הינוקא שמסופר בספר הזוהר שידע כבר בילדותו את כל התורה, ככה הוא נולד, וזה כמובן מתנת ה', אנחנו נצטרך כנראה להתאמץ יותר ;) ...
בקיצור, האומנות הזו השאירה אותי עם פה פעור, וכיון שפי נפער אז קישקשתי כל מיני משפטים לא קשורים,
עזבו, לא משנה :ROFLMAO: .

לדעתי זו לא רק העתקה, יש כאן גם הבנה וחשיבה.
הדמויות לא במאה אחוז אותו דבר כמו בתמונה.

• הוסף לסימניות
וואו!
זה פשוט מדהים!
מדוייק כל כך, יפה כל כך...
מעניין אם הוא תכנן שזה יקח לו 120 שעות... ;)

• הוסף לסימניות
אפשר את הסרטון בקובץ פתוח?
חסום לי הקישור....
ב"ה

אני לא יודעת איך אפשר להוריד את הסרטון..
אולי מישהו כאן ידע.
מוזר שחסום, זה אתר חרדי ובסרטון רואים רק את תהליך הציור.

• הוסף לסימניות
:eek::eek:o_O
וואו נדיר!!!
איזה אומנות
השראה מטורפת
אפשר להתעמק בציור שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה