שיתוף להשראה: העלו לכאן פרסומות ופוסטרים לחג סוכות שמח!

• הוסף לסימניות
אני ראיתי את הפרסומת שלך על לוח ברסלב החדש, באומן, כל הכבוד... נשר גרף
מדהים
פעם ראשונה שאני שם לב שאתם כאן בפרוג
שאפו על כל הפרסומים לאיחוד ברסלב במהלך הרעבינ'ס ראש השנה
עברתי על החוברת של "מחוברים" ועל השילוט בקלויז ובציון הקדוש
חגיגה לעיניים
אולי באמת תעלו שיתוף באשכול נפרד
תודה רבה רבה

אני ראיתי את הפרסומת שלך על לוח ברסלב החדש, באומן, כל הכבוד... נשר גרף

• הוסף לסימניות
רק עכשיו יצא לי להגיע
כי רק עכשיו יצא לי לשבת לעצב.. (ועדיין לא סגורה עליהם, אבל הזמן דוחק..)
כמובן שכל הזכויות שמורות
ואין לעשות בהם שום שימוש

upload_2019-10-11_11-10-43.png

upload_2019-10-11_11-11-1.png

upload_2019-10-11_11-12-3.png

והעיקר שיהיה חג שמח! :)

• הוסף לסימניות
פוסטר לסוכה.
סוכות תש''פ.
בעקבות פטירתו של האדמו''ר מסקולען זצוק''ל שהלך מאיתנו בשנה שעברה - באה השראה רוויית געגוע ועיטרה את דופן הסוכה בדמות האצילית שלא משה מזכרוננו.
כל הזכויות שמורות ואין לעשות שום שימוש.
Screenshot_2.jpg
.

• הוסף לסימניות
עבודה 'אומנותית' די ראשונה שלי
אז, כריזה בלי קשר לכלום, עליתי לגג הבניין צילמתי את הסוכות מלמעלה, ואז נשאר גם מקום לשמים, עיבוד בפוטושופ, הוספת כיתוב מתאים, מברשות צבע וזה מוכן
מישהו שאל אותי אם הדפסתי את זה... טוב אולי שנה הבאה אדפיס ואתלה איפשהו ברחוב ;)
%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%94-jpg.552430

קבצים מצורפים

• חתימה.jpg
    4.1 MB · צפיות: 747
  • הוסף לסימניות
העלתי את הגרפיקה הנ"ל באשכול נפרד
אבל בשביל מי שלא הספיקלראות
מעלה גם לכאן...
צפה בקובץ המצורף 549442 לתשומת ליבכם!-אין רשות להוריד או להשתמש
באופן כללי- ממליצה להעלות תמונות על ידי צילום מסך ולא תמונה בגודל וברזולוציה איכותית.

• הוסף לסימניות
לשם שינוי לא פוסטר, אלא פרסומת...
צילום מסך 2019-10-10 ב-16.02.55.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה