דרוש מידע להשתלט על מחשב דרך תוכנת זום?!

• הוסף לסימניות
איפה אני אמורה להגדיר שיכולו להשתלט עלי ואני עליהם?

• הוסף לסימניות
לא,
התכוונתי בתוך זום להשתלט במחשב
תו"כ הזום

• הוסף לסימניות
שאני עושה זום עם תמיכה הוא אומר לי תלחצי והנה הוא משתלט עלי אני גם רואה מדריך של מתמחים טופ
אבל זה לא נותן את אותם הגדרות,כנראה משהו ישן

• הוסף לסימניות
שאני עושה זום עם תמיכה הוא אומר לי תלחצי והנה הוא משתלט עלי אני גם רואה מדריך של מתמחים טופ
אבל זה לא נותן את אותם הגדרות,כנראה משהו ישן
אני לא מכיר את צורת השימוש בזה, אבל המרצה שלי משתמש בזה קבוע (גם אתמול) במהלך השיעורים.
אז הפונקציה קיימת.
אני תוהה לעצמי בקול, אולי זה רק לחשבונות ששילמו כסף?

• הוסף לסימניות
איפה זה למי שהחשבון שלו בתשלום?
לא מוצאת את ההגדרה הזאת
כנראה מ2020 הם שינו..

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את צורת השימוש בזה, אבל המרצה שלי משתמש בזה קבוע (גם אתמול) במהלך השיעורים.
אז הפונקציה קיימת.
אני תוהה לעצמי בקול, אולי זה רק לחשבונות ששילמו כסף?
איפה הוא לוחץ?
יאו אני ממש חיבת לדעת לפגישה שיש לי
מי יודע-ת?

• הוסף לסימניות
כן זה רק חשבון בתשלום
לבחור SUPPORT ואז REQUEST CONTROL
נפתח בקשה אצל מי שמציג את המסך ועליו לאשר
לשים לב לא ללחוץ על REQUEST RESTART כי אז זה מכבה את המחשב שלו פתאום....
1725358411876.png

• הוסף לסימניות
משתמש בתשלום?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להשתלט על המחשב השני
שיעשה שיתוף מסך
ואז את יכולה לבקש ממנו REMOTE CONTROL

• הוסף לסימניות
כלומר אני יראה עם זה עובד רק עם יהיה לי עוד מחשב?

• הוסף לסימניות
אין לי זום בתשלום ויש לי את ההגדרה.
אם את רוצה להשתלט על המחשב השני
שיעשה שיתוף מסך
ואז את יכולה לבקש ממנו REMOTE CONTROL
כמו שכתבו, בסשן של שיתוף מסך יש אפשרות לצופה לבקש הרשאה לשליטה על המסך המוצג [תלוי בכמות הכרטיסיות/חלונות/מסך ששותפו].
כדי שמשתתף שאינו המארח יוכל לשתף מסך, צריך המארח לסמן:
1725363710439.png

אחרי השיתוף, צריך לבקש כאן:
1725363736052.png

אח"כ קופצת חלונית לאישור:
1725363773307.png

וכששולטים כבר במסך, יש אפשרות להתנתק מהשליטה:
1725363806347.png

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו
תודה רבההה
עזרתם לי מאוד מאודד
אינמיליםם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה