להתאים את המקלדת לשימושי האישי

• הוסף לסימניות
ההגדרות הבסיסיות שבאות עם המקלדת לא מספקות אותי, לחצנים רבים אינם שימושיים כלל בעוד אחרים שנצרכים מאוד חסרים, האם ישנה אפשרות לשחק עם הגדרות המקלדת ולהתאים אותה לצרכי?

הייתי רוצה למשל מקש קיצור שכותב בלחיצת מקש (או צירוף) את כתובת המייל שלי בלי להחליף שפה ולהקיש את כולה.
את הCAPS LOOK הייתי מעדיף לשנות לאותיות קטנות ולא גדולות.
הסוגרייים המרובעות לא שימושי אצלי, הייתי רוצה להגדיר בלחצנים שלהם סוגריים עגולות שכרגע דורשים צירוף של שיפט.
מה עוד? חלום של כל קלדן, לחצן ראשי תיבות בלי צירוף.
הלחצן BACK SPACK בעבר היה מחזיר לדף הקודם בדפדפן, ווינדוס 10 דפק את זה, חבל, זה היה מאוד נוח.

יש עוד רעיונות שעולים פה ושם, האמנם יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
בנוגע למקש ה backspace, זה לא קשור למייקרוסופט או ווינדוס 10, אלא לדפדפן כרום שמגירסה 52 גוגל ביטלו את האופציה הזו [בדפדפן של מייקרוסופט זה דוקא כן קיים].
גוגל טענה שרק 0.04% מהמשתמשים משתמשים באפשרות הזו כאשר מתוכם רבים עושים את זה בטעות ומאבדים מידע שהזינו בטפסים.
במקום זה גוגל שחררה תוסף פשוט שמחזיר את המקש הזה לפעילות.

• הוסף לסימניות
אוי נטפרי.. נטפרי...

עוד לא מצאו דרך לבדוק את האתר

איך שם התוסף שנע להוריד מהאתר שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חכמופרוג;n4977014:
אוי נטפרי.. נטפרי...

עוד לא מצאו דרך לבדוק את האתר

איך שם התוסף שנע להוריד מהאתר שלהם?

בדיוק בשביל אנשים כמוך יש את זה

• הוסף לסימניות
הורדתי וזה לא נותן להתקין, פותח חלונית של האנטיוירוס (אווסט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חכמופרוג;n4978319:
הורדתי וזה לא נותן להתקין, פותח חלונית של האנטיוירוס (אווסט)

זה הדפדפן של אווסט

• הוסף לסימניות
מה אני אמור לעשות בדפדפן הזה

לא יודע אנגלית

לא ידעתי בכלל שיש להם דפדפן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה