כללי להתאמות לעבודה

• הוסף לסימניות
התבקשתי להכין גלויה למוסד נתתי הצעת מחיר ההצעה אושרה התחלתי בעבודה ולפתע הם נזכרו שהמחיר כולל התאמות למודעות רחוב, מקומונים וכו...
אני דורשת מחיר נוסף לההתאמות

מה מקובל לבקש אני הדגשתי בהצעת מחיר (כתובה) מחיר לגלויה בודדת

מה שמפריע לי בעיקר שהמחיר למודעת רחוב כפול מגלויה גם העבודה שונה גודל רזולוציה וכו... ועכשיו הם רוצים מחיר התאמה??!
זה כמו לקנות חדר ולדרוש בית במחיר התאמה

כיצד לנהוג מצד אחד כבר שרפתי יום עבודה ומצד שני יש גבול לניצול
כמה צריך לבקש באחוזים תוספת על כל התאמה

• הוסף לסימניות
אני חושב שצריך לבקש חצי ממה שלקחת על הגלויה, מכיון ש(לדעתי בכל אופן) חלק ניכר מהעבודה זה הרעיון ולאו דווקא הביצוע. הוא אהב את הרעיון? עשית לו אחד? להתאים לגדלים שונים וגם ליותר גדול לא אמורים לקחת מחיר של חדש עקב כך שהרעיון כבר קיים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
האם זה הוגן או ניצול?!

מה דעתכם?
הוא בקש קודם את העבודה הקטנה שהמחיר שלה מלכתחילה נמוך יותר ואח"כ התאמה לעבודה יקרה יותר במחיר של התאמה
כשאני קבעתי מחיר אני עובדת ע"פ מחירון מוצר ולא ע"פ זמן עבודה
מחיר לגלויה הוא חצי ממחיר מודעה
ועכשיו אני צריכה לתת לו מודעה ב- 1/4 מחיר
אם הוא היה מבקש פרויקט מקיף היה מקבל מחיר מסוים
לא הוגן לבא אם בקשה צנועה ופשוט לשלש ולרבע אותה
"טוב אם תוספת קטנה"

• הוסף לסימניות
לך מגיע על כל מוצר לא משנה עד כמה המוצר יפריט פורמטים

אם הוא לא מבין תעשי כבר מה שנראה לך

אני יודע שמלקוחות כאלה טוב לא ייצא
השבוע שחררתי מעליי לקוח שרק ניצל אותי

הוא נפגע קשות ואני רק מאושר מאז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה