מידע שימושי להתחבר ל-wifi של קווים

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לעבוד באוטובוס מישהו יודע איך אני יכולה להתחבר לאינטרנט של האוטבוס ?

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת.

מה הכוונה איך? אין שם סיסמה, ופשוט מתחברים.

• הוסף לסימניות
זה לא עובד לי.
מראה לי עמוד של אין אינטרנט
אפילו שבסימון של האינטרנט יש לי פסים מלאים
לכן חשבתיש אולי צריך עוד משהו, אולי להגדיר משהו במחשב

• הוסף לסימניות
צריך לקחת בחשבון שאין שם סינון בכללל
תודה.
לפי הברורים שלנו במצבים כאלה אם יש אנשים אחרים מסביב זה סוג של סינון.
עיין ערך פרוייקטים ממשלתיים במטריקס שאין בהם אופציה לסינון - בקרית ספר התירו לבנות אם המחשב פונה לפנים החדר, שכולם יכולים לראות את המסך.

• הוסף לסימניות
בעיקרון בדרך כלל ברשתות כאלה צריך להיכנס לרשת ולבחור להתחבר

• הוסף לסימניות
תודה.
לפי הברורים שלנו במצבים כאלה אם יש אנשים אחרים מסביב זה סוג של סינון.
עיין ערך פרוייקטים ממשלתיים במטריקס שאין בהם אופציה לסינון - בקרית ספר התירו לבנות אם המחשב פונה לפנים החדר, שכולם יכולים לראות את המסך.
ובמצב שהאוטובוס חצי רק ואתה יושב בספסל האחורי?
אל תאמין בעצמך...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האינטרנט של האוטובוסים הוא ברמה מאד נמוכה שווה ערך לראוטר נייד בבית ואפי' פחות כך שיכול להיות שאין מספיק קליטה

• הוסף לסימניות
יש ערים שזה מנותק כדי לא להכשיל את מי שלא מצליח להתגבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה