להתלכלך? למה נראה לכם?!

• הוסף לסימניות
קודם כל אני מאד נהנית מהאתר המקסים הזה!
החומר ממש מחכים וממלא בהשראה!
ניתנת פה עזרה לכל דורש, ובשמחה! (מרגישים את זה מבין האותיות!)
אז תודה!!!
את האמת שזה פעם ראשונה שאני מעלה לפורום, הרבה זמן רציתי להעלות את הקליפ אבל לא הצלחתי משום הגודל שלו. היום קלטתי שאפשר לשים קישור ליוטיוב וכך להעלות אותו.

וואוו. סמאש קייק זה סיפור משעשע למדי!!!!
היד שלי רעדה מרוב צחוק ולא יכולתי לצלם!
ואני מתלבטת מה יותר מצחיק לראות תינוק מתלקלק בקרם או לראות אותו בוכה על ה"עונש" שנתנו לו!
הקושי האחרון (אם בכלל) שחשבתי שיכול להיות בצילומים הוא העובדה שמיכלי לא תסכים להתלכלך!
היא פשוט ישבה דקות ארוכות בלי לזוז ולא הסכימה לגעת בעוגה. היא פשוט פחדה!
גם כאשר עזרנו לה להבין שזה טעים, היא נגעה בה ממקומה בלי להתלהב, להשתולל, ולהתלכלך...
אז עזרנו לה קצת להתלכלך... בכל אופן אנחנו רוצים תמונות מתוקות! ומלוכלכות!
אחר כך אמא שלה אמרה לי שהמטפלת אישרה לה את העובדה שמיכלי איסטניסטית. אז הכרתי מושג חדש.
תינוקות איסטניסטיים.
ואני מאד מקווה שהבת שלי לא כזאת, כי היא עוד מעט בת שנה... (ויש לה גנים להיות כזאת:()

התמונות שבקליפ לא מעובדות, פשלה קטנה...
כאן אני מצרפת תמונות מעובדות. (עיבוד בסיסי למדי... לא היה נראה לי מתאים להשתגע עם הצבעים)
אשמח לשמוע חו"ד,
תודה רבה!
312350-63cd8dc04337d277bb48d2b93de71932.jpg

312348-3bd2d4450dbdf1f8cadbf19bfc97cb08.jpg

(אם תשימו לב, התמונות שלפני העוגה מאושרות למדי, ואלו המתלקלקות קצת פחות מאושרות)
את האחרונה אני פשוט אוכלת כל פעם מחדש! זאת התמונה הכי מתלהבת שיש!

312349-ad1d190f079b05871678e67fb4aab8e1.jpg
312351-675b09476821336ec6ddfa2b0c1a909a.jpg
312352-8d416da2d524acf9d25b5f8f801753a0.jpg

קבצים מצורפים

• DSC_1535-2.jpg
    DSC_1535-2.jpg
    KB 88.9 · צפיות: 58
  • DSC_1579.jpg
    DSC_1579.jpg
    KB 351.1 · צפיות: 66
  • DSC_1524-2.jpg
    DSC_1524-2.jpg
    KB 442.9 · צפיות: 536
  • DSC_1602-2.jpg
    DSC_1602-2.jpg
    KB 223.2 · צפיות: 63
  • DSC_1751-2.jpg
    DSC_1751-2.jpg
    KB 340.8 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
ולא יכול להיות! לא שכחתי! זה היה צריך להיות בראש אבל כנראה מרוב התרגשות!
תודה רבה למירלה כהן המקסימה!!!
המסירות שלך, הסבלנות, הפרגון ומעל הכל כושר ההסבר שלך - מדהים! אי אפשר שלא לקלוט!
אי אפשר שלא ליישם! את כל כך מעשית, שזה פשוט רק להתחיל לצלם...
תודה על המתנה הגדולה שנתת לי!

• הוסף לסימניות
מותק של סט ושל קליפ!
צילמת ממש ממש בשקיעה?

• הוסף לסימניות
מאיזו סיבה לא תמיד יוצא יפה בחוץ? שאדע אולי אנסה בבית.
צילמתי שעה לפני השקיעה, אבל עד שהיא שיתפה פעולה, חלק מהתמונות יצאו מעט חשוכות...

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות וגם הקליפ מתוק ממש.
כן, צילומי סמאש קייק זה משעשע. מאוד.
ואגב, בסרטון את יכולה להעלות קצת את הרוויה של הצבעים בוידאו, כמו בתמונות.

• הוסף לסימניות
הקליפ מושלם,איזו בובה איך שיתפה פעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה