כללי להתקדם עם העימוד.

• הוסף לסימניות
עימוד מודרני הוא בעצם שילוב של משחקי טיפוגרפיה, ויז'ואלים, גרפיקה וטקסטים ביחד. מה שיוצר קולאז' מרתק ביותר.
לאחרונה טרנד העימוד המתקדם תופס תאוצה, ומתפשט אפילו אל העיתונים השמרניים ביותר. ולכן אני חושבת שזה יהיה לתועלת כולם אם המעמדים והגרפיקאים יוכלו להעלות לכאן כמה קישורים לאתרים כאלו.

וכמובן, אני באופן אישי אשמח ביותר...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1232312:
עימוד מודרני הוא בעצם שילוב של משחקי טיפוגרפיה, ויז'ואלים, גרפיקה וטקסטים ביחד. מה שיוצר קולאז' מרתק ביותר.
לאחרונה טרנד העימוד המתקדם תופס תאוצה, ומתפשט אפילו אל העיתונים השמרניים ביותר. ולכן אני חושבת שזה יהיה לתועלת כולם אם המעמדים והגרפיקאים יוכלו להעלות לכאן כמה קישורים לאתרים כאלו.

וכמובן, אני באופן אישי אשמח ביותר...:rolleyes:

גם אני!!

• הוסף לסימניות
למען האמת חיפשתי דווקא קישור מסויים מאוד.

כיוון שמצאתי אותו, אני מעלה אותו לתועלת הכלל.

מדובר באתר עם השראות מעולות לעימוד מתקדם. אבל אני לא לוקחת אחריות לגבי כשרות/ צניעות האתר.

http://newspagedesigner.org/

האתר נותן השראה לבניית גרידים מתקדמים ומעניינים, פשוטים ומורכבים, וכן פותח את הראש לכיוונים נוספים של חשיבה קריאייטיבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה