להתקין כ32 סיביות במחשב של 64 סיביות

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות להתקין תוכנה כאילו זה רק 32 סיביות (כשבאמת זה שניהם כלומר שאם המערכת הפעלה הוא 64 התוכנה יהיה מותקן בהמחשב כתוכנת של 64 סיביות ואם המערכת הפעלה 32 סיביות התוכנה יתקין את עצמו כ32 סביות) במחשב של 64 סיביות (בלי VMWERE וכדו' זה תוכנת אבטחה שצריך ליהות על המחשב שאני רוצה אותו ויש לי רק פריצה ל32 BIT)

• הוסף לסימניות
אני יודע שתוכנות של 32 ביט אפשר להתקין ולהריץ בקלות על 64 ביט. הפוך אי אפשר.
דרייברים של 32 אי אפשר להתקין על 64 ביט.

• הוסף לסימניות
בגדול כן, אבל תוכנות אבטחה לא.
באיזו תוכנה מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1373644:
אני יודע שתוכנות של 32 ביט אפשר להתקין ולהריץ בקלות על 64 ביט. הפוך אי אפשר.
דרייברים של 32 אי אפשר להתקין על 64 ביט.

תודה על המענה אבל לא הבנת את השאלה שלי יש לי תוכנה שהוא לאו דוקא 32 או 64 הוא מתקין את עצמו לפי המחשב
נתקין אותו במחשב של 32 הוא יהיה 32 נתקין אותו במחשב של 64 הוא יהיה 64 סיביות
מה שאני רוצה שיהיה שעל מחשב של 64 סיביות הוא יתקין את עצמו כ32 סיביות יש אפשרות כזו או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1373646:
בגדול כן, אבל תוכנות אבטחה לא.
באיזו תוכנה מדובר?
Keylemon

ואיך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אתה יכול להכין סקריפט שבודק מה מערכת ההפעלה ולפי זה מריץ את קובץ ההתקנה

לדוגמא
@echo OFF

reg Query "HKLM\Hardware\Description\System\CentralProcessor\0" | find /i "x32" > NUL && set OS=32BIT || set OS=64BIT

if %OS%==32BIT echo This is a 32bit operating system
if %OS%==64BIT echo This is a 64bit operating system

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
קראת שוב את השאלה שלך והבניתי שעניתי לא על מה ששאלת .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה