- הוסף לסימניות
שלום לכולם. אנחנו משפחה של צעירים תוססים וסגרנו חופשה בלה פלאן מי שיש לו המלצות, מידע על העיירה, אטרקציות מומלצות ואטרקציות פחות מומלצות בבקשה לשתף.....
נערך לאחרונה ב:
יש לי קרובי משפחה שהיו מה השאלה? אוכל לשאול אותםמישהו היה שם??
שלום. אנחנו רוצים לסוע זוג+ 2 האם יש מה לעשות שם? מה מבחינת שבת?אני הייתי שם. מה בדיוק אתם רוצים לדעת?
בשבילנו אין היום כל כך מה לעשות שם, כי כבר היינו במקומות הרבה יותר שווים.שלום. אנחנו רוצים לסוע זוג+ 2 האם יש מה לעשות שם? מה מבחינת שבת?
תודה רבה על כך המידע! אני ישראלית שגרה בלונדון.. ועם 2 ילדות קטנות. הייתם בסמוך למלון הכשר? בישלתם שם שבת?בשבילנו אין היום כל כך מה לעשות שם, כי כבר היינו במקומות הרבה יותר שווים.
(כשהיינו בלה פלאן היינו זוג+2 והיה מושלםםם, הם היו קטנים והסתפקו באטרקציות ובפארקים הקטנים שבראש כל הר)
אם זה פעם ראשונה- אז ממש מהמם. (אויר טוב ונוף)
מה יש לעשות? כל יום את עולה על רכבל להר אחר ועושה מסלול הליכה.
בגדול זה מה שעושים כל האירופאים בהרים.
אני לא יודעת אם את ישראלית או לא, אבל הישראלים בגדול לא מסתפקים בשהייה בהרים, והם עושים טיולים (כמעט לא נמצאים במקום עצמו). אם כך מומלץ להצטרף לקבוצה.
לגבי שבת, למעט דאבוס וכאלה, אין מה לחפש שם בשבת. אבל זה מושלם- שבת משפחתית, מביאים משחקים משפחתיים ומבלים יחד.
שורת תחתונה- בשביל פעם ראשונה זה מצוין
היינו ממש קרוב למלון של ורשנר, בשבת הייתי תקועה עם 2 הקטנים, כי אין עירוב ואחד היה קטן.תודה רבה על כך המידע! אני ישראלית שגרה בלונדון.. ועם 2 ילדות קטנות. הייתם בסמוך למלון הכשר? בישלתם שם שבת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים