יצירות לשימוש חופשי
עשית את זה על בסיס המסגרת שהעליתי לך בדרייב, נעשה בלאונרדו, זה לא מספיק איכותי?
היי, אשמח לעזרת היוצרות ב-AI.
אני צריכה לוגו עגול בצבעי שחור-זהב-פנינה-כסף. משהו אצילי, מלכותי, יוקרתי ועדין.
מכיל פרחים 3D (לא המון פרחים...), אפשר גם קצת פנינים. עם מקום פנוי במרכז שאוכל לשבץ בהמשך צמד מילים...
אבל חשוב לי שזה יהיה לוגו איכותי ולא מפוקסל כשנדפיס בהגדלה.
(ואם זה כרוך בעלות, זה בסדר גמור מבחינתי!!)

מצרפת דוגמא שראיתי כאן ושיבצתי עליה מלל. אני מחפשת כזה סגנון (ואפשר גם קצת יותר עשיר),
אבל בדגש על איכותי.

צפה בקובץ המצורף 1887642
אשלח לך את הקובץ למייל, שיפרתי פי 10

מטורף מה ששלחת!!! אין לי מילים...
אני אשמח לקבל אותו בלי המלל ששיבצתי.

שלום מקפיצה שוב...
יש משהו שיכול לעשות לוגו שכתוב על טעם וריח אין מה להתווכח להדגיש את האותיות ט ו...
בגווני ירוק אשמח מאד

לוגו עגול (שיתאים לצלחת) ליום נישואין ראשון עם הספרה 1 בגווני אדום לבן (אפשר גם וורוד אם יעשה את זה יותר יפה) עם לב/ לבבות
תודה ענקית!! יעזור לי מאד!
6a162c717d034a9a959d1fdfed52f88b.jpg
c46263f837fb4ce6884beff60535b835.jpg
1cd5e7eb59cf4b55bde3a4a89c05db27.jpg
c9030db8ad144ef38d14a131346d4078.jpg

וואו תודה, איזה מהממים!
יש לך מצב לעשות את זה בצורה שיהיה אפשר לגזור לעגול? כי ברובם אני יפספס חלק מהעיצוב היפה אם אני אגזור.. אולי שהעיגול יהיה מורכב מלבבות... תודה ענקית, זה מושלם!

וואו תודה, איזה מהממים!
יש לך מצב לעשות את זה בצורה שיהיה אפשר לגזור לעגול? כי ברובם אני יפספס חלק מהעיצוב היפה אם אני אגזור.. אולי שהעיגול יהיה מורכב מלבבות... תודה ענקית, זה מושלם!
15d29ee88397461aaa39ee19d61bb790.jpg
b9e651da77ba4ad1a82099b08da518db.jpg
eb9b57b2cdb84fc0a3dc289b4844872e.jpg
a1ed181cfa1d43bdb4efa94670cf77b1.jpg

בבקשה לוגו לבת מצוה
שם הילדה - אילה
צבעי רוז-גולד בשילוב עלי שלכת

יעזור לי מאוד לקבל קובץ AI או EPS או PDF
תודה גדולה!!

אשמח ליום נישואין 11

1&1

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה