- הוסף לסימניות
רציתי בסגנון יוקרתי יותר
74
כל מיני שיצאו לי בתוכנה שחדשה לי ומנסה ללמוד
תראי אם יש פה משהו שיעזור לך
74
כל מיני שיצאו לי בתוכנה שחדשה לי ומנסה ללמוד
תראי אם יש פה משהו שיעזור לך
דחוףףאשמח ללוגו ליום הולדת לאבא בלי מספר גיל
אולי רעיון מעניין
הי,האם אפשר לוגו של 40 ליום נישואין עם הכיתוב מזל טוב אבא ואמא?מצטערת אבל אין לי אפשרות כרגע, ערב פסח
תבקשי גישה לתקיה בעמוד הראשון של האשכול ותראי אם יש משהו שמדבר אליך בתקיה של 40הי,האם אפשר לוגו של 40 ליום נישואין עם הכיתוב מזל טוב אבא ואמא?
אין עלייך,תודה רבה!!תב
תבקשי גישה לתקיה בעמוד הראשון של האשכול ותראי אם יש משהו שמדבר אליך בתקיה של 40
כיתוב אפשר להוסיף תמיד בתוכנה חיצונית
33היי יופלה, אני מקווה שעכשיו זה בסדר
אפשר לוגו ליום הולדת לגבר בגיל 33
בשבוע של ל"ג בעומר אז אולי בגלל שזה גיל ל"ג, משהו בסימן הזה
תודה רבה
אין עליך!!!!!
ואם אפשר את אותו הלוגו לגיל 7
הייתי רוצה יותר חי, אפשר? ממש תודה33
זה הסגנון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים