- הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לשלב אותיות בעבריתיש אפשרות לקבל לוגו בגווני הזהב שחור
של האותיות
י י ש
ויראו שני דברים בלוגו:
יין משובח ויין שרף + קריקטורה שתי ידיים מחזיקות כוס לחיים -זה עבור חתן וכלה.
אין לי אפשרות לשלב אותיות בעבריתיש אפשרות לקבל לוגו בגווני הזהב שחור
של האותיות
י י ש
ויראו שני דברים בלוגו:
יין משובח ויין שרף + קריקטורה שתי ידיים מחזיקות כוס לחיים -זה עבור חתן וכלה.
דבר ראשון תודה גדולה,אין לי אפשרות לשלב אותיות בעברית
כדאי לבקש באשכול בקשות וכו' מאמינה שיעשו לךדבר ראשון תודה גדולה,
יש לך מצב אז רק לרקע של הלוגו ואני כבר אעשה לבד את האותיות
ויראו שני דברים בלוגו:
יין משובח ויין שרף + קריקטורה שתי ידיים מחזיקות כוס לחיים -זה עבור חתן וכלה בצורת עיגול תודה
תודה
@יופלה אפרסקהי
תודה לכל העוזרים
ביקשתי מקודם - ואני רוצה קצת לדייק את הבקשה
אם למישהו יש זמן
אשמח ממש!!
אני מחפשת לוגו ליומולדת גיל 50 בגוני הזהב שחור משהו יוקרתי ועם שילוב של אלמנטים שיבטאו את הרעיון של
"אמא בנון סטופ"
זה יוכל ללכת? ( הרעיון)
אני לא יודעת איך להוסיף אולי @יופלה אפרסק יכולה לעזור?@מזל יהודי
תודה רבה
מהמם!
יש אפשרות את הדוגמא הראשונה להכניס לתוך איזה עיטור או צורה כלשהי
כדי שאני אוכל לשים את זה על ברכון
רק אם זה לא מסובך...
תודה רבה!
הוא התכוון רק למסגר את הדוגמא הראשונה שלי בתוך מסגרת...
את מלכת העריכות, לי אין אפשרות להוסיף לתמונות קיימותהוא התכוון רק למסגר את הדוגמא הראשונה שלי בתוך מסגרת...
איך מורידים מקנבה , אני לא מצליחהאת מלכת העריכות, לי אין אפשרות להוסיף לתמונות קיימות
אולי בקנבה..
שתף, ואז יש אפשרות להורידאיך מורידים מקנבה , אני לא מצליחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים