- הוסף לסימניות
אפשר לוגו לחלאקה בקונספט סוכות שיהיה בצבע ירוק וזהב? וכמובן את מס' 3 כיפה ציצית וכו' כל מה שקשור? תודה רבה מראש
אפשר לוגו לחלאקה בקונספט סוכות שיהיה בצבע ירוק וזהב? וכמובן את מס' 3 כיפה ציצית וכו' כל מה שקשור? תודה רבה מראש
???? מישהו????בבקשה-
הי לכל היורים והיוצרות המוכשרים!!!
אני צריכה לוגו בקונספט יוקרתי ובקו נקי וסטייל.
שיהיה רקע שמנת ועליו דגל קטן מזהב ועליו משובצים 4 יהלומים.
(זה צריך להראות דגל של כבוד והתפארות ב 4 השנים...)
אפשר להוסיף קצת פרחים בצבע שמנת וירוק זית. (או אולי כתר זהב קטן) אין צורך בבלונים.
תודה רבה!!
ראיתי שעשו לך באשכול יצירת תמונות על פי בקשה (האשכול הנכון האמת, פה זה רק למספרים)@יופלה אפרסק או כל היוצרים האחרים.
בבקשה.........
עשו לי וזה יצא ממששש לא קשור... אשמח אם תוכל לעשות לי, אהבתי את היצירות של האשכול הזה.. יש מצב???ראיתי שעשו לך באשכול יצירת תמונות על פי בקשה (האשכול הנכון האמת, פה זה רק למספרים)
פה זה רק למספרים
בלי אלמנטים של חלאקה יותר קל לי, הוספתי עלים..אני רוצה מס' 3 בצבעים של ירוק וזהב מישהו יכול לעשות לי לחלאקה בסוכות
תודה רבה
תודה רבה, אין מיליםבלי אלמנטים של חלאקה יותר קל לי, הוספתי עלים..
מה סתומרת?(יש עוד כמה בדרייב)
מה סתומרת?
drive.google.com
drive.google.com
יש מישהו שיכול ליצור לי ל 25 שנות נישואין?
תודה
כדאי לבקש פתיחה (קישור בעמוד 1 באשכול) כי יש מלא סגנונותנטפרי חוסם לי את הכניסה
23אפשר לוגו 23 עם לבבות
בצבע אדום
ליום הולדת
תודה
אשמח אם מישהו יוכל לעצב לי מהתמונה הזאת(לקחתי מכאן) שיהיה לי דף ברכה ולמטה הלוגו הזה
צפה בקובץ המצורף 2063061
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים