כמה שיצאו לי שאולי יעזרו לך או למישהו אחראפשר אולי לוגו לבת מצווה
עם השם עדינה
ושיהיה מקום להכניס תמונה של הילדה
עיצוב בסגנון הזה-
עם קצת יותר גוונים של ורוד בהיר
תודה
צפה בקובץ המצורף 2099988
את רוצה להוציא את ה12 מפה ולהשאיר את המקום לתמונה?ואם אפשר בתוך לוגו כזה-צפה בקובץ המצורף 2100018
זה בינתייםגם 12, גם שם וגם תמונה, אפשרי?
אם לא,
אז את הלוגו האחרון שהעליתי עם שם
עכשיו תעזרי לי למקם את השם והמספר?
תודהזה בינתיים
תודה
לא מצליחה להוריד נורמלי עם נט***
אולי המספר יותר שמאלהעכשיו תעזרי לי למקם את השם והמספר?
אשלח לך את הקישור לקנבה, טוב?אולי המספר יותר שמאלה
והשם מתעגל בימין למטה?
תודה רבהאשלח לך את הקישור לקנבה, טוב?
אני פחות טובה בגרפיקה
אם להוסיף אז רק בקנבה וכד', אני פחות טובה בגרפיקה ועימוד המילים.יופלה אפרסק איזה אליפות ונדיבות!!
אשמח אם תוכלי להוסיף לי כאן :
בת מצוה - ניסי - ח' טבת
טנקס!
צפה בקובץ המצורף 2100290
מושלם!! תודה!אם להוסיף אז רק בקנבה וכד', אני פחות טובה בגרפיקה ועימוד המילים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים