כללי לוגואים של האגיס, טפנוקים פרפקט ובייבי סיטר ותמונות של אריזות

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ואם אין, אז איפה לדעתכם אפשר למצוא?
תודה

• הוסף לסימניות
מה? לאף אחד אין??

• הוסף לסימניות
אוקי. זה מה שמצאתי
טפנוקים - עדיין קיים?
בייביסיטר - של מי זה?

קבצים מצורפים

• פמפרס.jpg
    KB 84.9 · צפיות: 15
  • פמפרס2.jpg
    KB 38.9 · צפיות: 14
  • האגיס.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 12
  • האגיס2.jpg
    KB 20.6 · צפיות: 0
  • טפנוקים פרפקט.jpg
    KB 43.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מצאתי גם בייביסיטר

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• בייביסיטר.jpg
    KB 185.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הדס! מליון תודותי! חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי.
אפילו טפנוקים הבאת לי בלי לשים לב...
אגב, יש לך מושג למה אני לא מצליחה להוריד?

• הוסף לסימניות
לי יש אינטרנט רימון
אני בדרך כלל מחפשת ב google תמונות ומוצאת כמעט כל מה שאני צריכה

דרך אגב, מלאי התמונות גדול יותר כאשר כותבים את הערך באנגלית

אשמח לעזור הלאה...

• הוסף לסימניות
תודה לך החכמתני. ותזכי להמון מצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה