כללי לוגואים! תהנו....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• israelgrafix2.png
    KB 602.1 · צפיות: 29
  • israelgrafix-13.png
    KB 556.2 · צפיות: 26
  • israelgrafix2.ai
    2.9 MB · צפיות: 31
  • israelgrafix-13.ai
    3.5 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
היי, אני עמית, מעלה התוכן המקורי (אתר www.IsraelGrafix.com הוא שלי), תודה על השיתוף כאן, שמח שיש אנשים שמוצאים את זה מועיל. בהצלחה לכולם! מוזמנים להתעדכן עוד באתר, יש מגוון גדול של עזרים - בעיקר גרפיקה וקטורית לשימוש מסחרי חופשי.

• הוסף לסימניות
למה הוא חסום באתרוג?

• הוסף לסימניות
דווקא אצלי פתוח. והאתר שימושי מאד, יישר כח!!
אם כבר יש כאן מישהו שקשור אליו, יועיל מאד אם יעלו חומר לאתר עצמו ולא רק קישורים (כמו ל-deviant art) כי רובם חסומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1387237:
דווקא אצלי פתוח. והאתר שימושי מאד, יישר כח!!
אם כבר יש כאן מישהו שקשור אליו, יועיל מאד אם יעלו חומר לאתר עצמו ולא רק קישורים (כמו ל-deviant art) כי רובם חסומים.

היי דאבל אימפקט, הרבה מהתכנים אני מעלה לשרת שלי, פשוט נוצר בו עומס מטורף עם כמות הורדות גדולה, והאתר כולו חינמי כך שאין לי כל כך מאיפה לשלם לשרת גדול יותר, אז אני מצרף לינק לעמודים המקוריים עם הורדות ישירות. כמו כן אני מאוד משתדל לא להעלות לאתר תכנים מ deviant art, אלא אם הם ממש מיוחדים שיכולים לעניין את הגולשים שלי :)

תודה על התגובה!

• הוסף לסימניות
אם כך, אז עדיף שיישאר ככה... תודה על התגובה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה. יפה מאוד
דבר שני זכויות יוצרים? מותר לשימוש?
כל האתר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י semcha;1387300:
דבר ראשון תודה. יפה מאוד
דבר שני זכויות יוצרים? מותר לשימוש?
כל האתר?

90% מהתכנים באתר מותרים לשימוש מסחרי - ורשום בכל פוסט בנפרד את הזכויות. זאת המטרה של האתר, שהכל בו חינמי מהיוצרים. יש מעט תכנים שאני מעלה שהם לשימוש אישי כי ניתן ללמוד מהקבצים הרבה מאוד והם ברמת גימור גבוהה במיוחד.

בנוגע לפוסט של הלוגואים- רשום באתר את זכויות השימוש בהם, כמובן ששימוש בלוגו של חברה ישראלית רשומה מוגן בזכויות ולא ניתן לעשות כל דבר עם הלוגואים האלו... אסור לערך למכור וכו', צריך להשתמש בהם בזהירות ובאישור. ניתן למצוא את כולם ברשת אבל לא בוקטור כמו בחבילות כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AmitMaman;1387201:
היי, אני עמית, מעלה התוכן המקורי (אתר www.IsraelGrafix.com הוא שלי), תודה על השיתוף כאן, שמח שיש אנשים שמוצאים את זה מועיל. בהצלחה לכולם! מוזמנים להתעדכן עוד באתר, יש מגוון גדול של עזרים - בעיקר גרפיקה וקטורית לשימוש מסחרי חופשי.

אתר מדהים!
תודה רבה על ריכוז של חומרים איכותיים,
כולל הסברים מפורטים,
ישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה