כללי לוגו אולפן הקלטות

• הוסף לסימניות
הראשון שהעלת יותר טוב.
בשחור יש כל מיני בעיות, הצל ממש לא שייך, והעיגול חתוך ומפוקסל
הטקסט ממש לא יושב טוב,
המילה מקצב מוגדלת? למה? למה לא כל השם?
ושילוב הצבעים עם האדום הרבה יותר הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;358877:
אבל ברעיון רציתי כאילו להוציא ריקוד ובוקסות, בצד ימין יד עם תנועת ריקוד, בצד שמאל בוקסות.
נכתב ע"י פונטייפ;358879:
כהרגלי בקודש, לעולם אין לי כוונות נסתרות
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
היות ועברו עלי כמה דקות של בהיה והתעמקות בויזואל ובהסבר לחילופין, בנסיון להבחין למה התכוון המשורר, (ואודה ואתוודה שלא רק ביצירתך זו :eek:) אז....

נכתב ע"י פונטייפ;358879:
What you see, Is what you GET
get? חשבתי געלט... :D
נו שוין, אין ויכוח על נכונות האמרה הצודקת. ומי אני שאפתח פי, למרות שבעצם מאוחר מדי (תרתי :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;358881:
הראשון שהעלת יותר טוב.
בשחור יש כל מיני בעיות, הצל ממש לא שייך, והעיגול חתוך ומפוקסל
הטקסט ממש לא יושב טוב,
המילה מקצב מוגדלת? למה? למה לא כל השם?
ושילוב הצבעים עם האדום הרבה יותר הגיוני.
בעקרון כמובן שאת צודקת לחלוטין.
ואין ספק שהראשון אכן יותר טוב.
אבל לגבי השני - זה שהעיגול אכן מפוקסל וקטוע - זה הרי בר שנוי, והטקסט אכן לא ממוקם כלל, שכן היא ציינה בפרוש שמחכה ליעוץ לגבי המיקום.
וקשה לי להאמין שאלו הצבעים שבחרה, מסתבר שזה אקראי.

• הוסף לסימניות
הצבעים באמת נשארו כשהיו
פשוט העליתי את זה עוד לפני הגימורים הסופיים (פקסולים וחיתוכים וכו')
פשוט מאוד ביקשתי חוו"ד איך למקם את האותיות למה הסתבכתם?

ולפונטייפ תודה על הרצון אני נשארת בגירסה שלי
לא חיפשתי להבליט את הM ולכן נתתי לה רק תזכורת בלוגו רואים בברור את ה-מ והחיריק של המילה מקצב והוספתי גם את האפשרות לראות את הM

יש לאות הזו תנועתיות רבה שמזכירה גם את גלי הקול ומי שמתמצא באולפן הקלטות יכול לראות מיד את כפתור ההקלטה העגול והאדום (וכן העיגול מזכיר את הדיסק שהוא חלק בלתי נפרד מאולפן הקלטה)
אני מצרפת אפשרות נוספת אשמח לשמוע חוות דעתכם!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לרגע שזה חיריק עד שקראתי... חבל, הוא מיותר !
לא טוב ההפרדה בין אולפני למקצב, זה צריך לבוא ביחד, וגם המרכוז מפריע מאד.
אבל הכיוון בסדר, עוד כמה שינויים וזה מושלם.
הרבה הצלחות.

• הוסף לסימניות
לדעתי להוריד את החיריק הוא לא מובן וזה סתם נותן חיתוך ללוגו
דרך אגב אהבתי את הצבעים האלו

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מקצב-כרטיס ביקור copy.jpg
    KB 673.3 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
על החיריק הלקוחה לא מוותרת!

• הוסף לסימניות
אני חייב לומר שהראשון באשכול היה הכי מוצלח בכמה רמות יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה