כללי לוגו איפור ועיצוב שיער

• הוסף לסימניות
הלוגו הוא למאפרת ומעצבת שיער לכלות ואירועים,
הסגנון שלה הוא אלגנטי (אבל לא יוקרתי!) בהשראת רטרו.
קהל היעד הוא דתי אבל לא חרדי..
היא עדיין מתלבטת בין עברית לאנגלית..
ובחרתי בצבעים האלה כדי לשדר - נשי וחמים.

אשמח לדעתכם!

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    1.3 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
א''כ הראשון....

ההייתי מוותרת על העיגול הבהיר האפור או לשפץ משהו במסגור.

• הוסף לסימניות
נראה לי בעייתי למתג עם סוג אחד של תסרוקות שהולכות היום, עוד קצת זמן ישתנה הענין, ואז היא תשאר עם משהו לא עדכני. מה דעתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;874667:
נראה לי בעייתי למתג עם סוג אחד של תסרוקות שהולכות היום, עוד קצת זמן ישתנה הענין, ואז היא תשאר עם משהו לא עדכני. מה דעתך?
צודקת.
אבל דווקא בחרתי בתסרוקת אלגנטית קלאסית שהולכת כבר שנים (סבתא שלי עשתה אותה בחתונה) ואני בטוחה שהיא תלך עוד שנים הלאה..

אבל אשמח לשמוע עוד דעות בעניין.

• הוסף לסימניות
סחתיין גאולה! יופי!!
צדקה סולו שהעיגול האפור טעון שיפוץ -
במקום קו מתאר - לתת לו גם דקורטיביות,
התסרוקת לדעתי יפה ומתאימה.

• הוסף לסימניות
ההחלטה אם השם צריך להיות באנגלית או בעברית היא הלקוח, אבל הסגנון של # 1 הוא בהחלט יפה יותר.
אולי לנסות משהו כזה?

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 42.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לדעתי הראשון יפה מאד, שימי לב שבאנגלית (1ב) חסרה אוזן

• הוסף לסימניות
ועוד...
הדוגמא הראשונה הכי טובה,
אולי לתת חיות ועליזות לסלוגן (אולי כתב יד, גדול יותר, ואולי עולה מעט על האותיות של 'דבורה')
את איירת?

• הוסף לסימניות
לדעתי דווקא 2 ב', יפה, נקי, מותאם ללוגו, עיצוב חלק ומעניין

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!
עזרתם לי מאוד.. :)

שלמה'לע אהבתי מאוד את השדרוג שהצעת - באמת הופך הכל לייחודי יותר, כמו הסלוגן.
תודה גם על ההשקעה שבהעלאת דוגמאות ממחישות! :)

צירפתי כאן את הלוגו המשופר והמשודרג לפי ההערות והארת המכימות שלכם..

אשמח שוב לדעתכם..

קבצים מצורפים

• לוגו פרוג.jpg
    KB 1,005.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בלוגו הראשון, המסגרת נראית לי מפית, ולוקחת אותי ישר למסעדה, אולי כדאי לנסות בלי המסגרת ולשחק עם זה קצת.

בהצלחה רבה רבה!
את עובדת מדהים..

• הוסף לסימניות
גם לדעתי 2 יותר טוב מכל מה שהעלית עד כה.

• הוסף לסימניות
אין ספק שהשדרוג של מס' 2 עולה על הכל. מיקום הדמות בתוך הO פשוט הופך את כל הלוגו לייחודי ויחד עם זאת מתאים בדיוק לתחום! יש כאן אמירה ברורה של הכלה במרכז! האמת היא שאהבתי מאוד את 1 של לפני השדרוג אבל כשראיתי את השדרוג שעשית בעקבות ההצעה של שלמה'לע, חזרתי בי - לוקח ובגדול.הכיוון מעולה!

• הוסף לסימניות
1 יצא הכי יפה..
הרעיון של 2 מאוד מיוחד אבל טעון שיפור כדי שיהיה גם הכי יפה!
כמובן שאני מדברת לגבי הלוגו המשופר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה