- הוסף לסימניות
תודה!נכתב ע"י שיר770;397450:כולם יפים! אבל 2 עולה על כולם. רק הצבע צהוב מידי.
לא נראלי שהיא מקובעת על ה EN למעלה - אני אבדוק..נכתב ע"י הלל;397462:2א הכי יפה וכנ"ל
וסתם חשוב לדעת: האם הלקוח רוצה בדוקא שיהיה גם EN למעלה, או לא?
והערה קטנה
ביקשת לשדר יוקרה ומקצועיות, יוקרה זה עוד אולי משדר, אבל מסופקני אם מקצועיות
לפני שעשיתי את הלוגו,נכתב ע"י צביקי;397470:כולם יפים אבל אני לא רואה כאן שום לוגו.
מה שעשית זה יפה מאוד אבל זה יותר מתאים להטבעה על ברכת המזון למזכרת באירוע, לדעתי זה לא מתאים כלוגו.
בסגנון של הראשון?נכתב ע"י צביקי;397492:אני לא שולל את זה לגמרי. אפשר לשמור על הכיוון אבל לעשות את זה יותר לוגואי.
אין לי רעיון איך אבל אולי כדאי לקחת את האותיות en ולשחק איתם איכשהוא.
נכתב ע"י smeshi;397487:2 נראה מעולה. וודאי שזה לוגו לכל דבר.
נכתב ע"י גאולונת;397478:לפני שעשיתי את הלוגו,
עברתי על עשרות לוגואים של "סלונים" מקצועיים בתחום.. זה הסגנון שהולך שם (לא בציבור החרדי).
לכן עשיתי את מה שעשיתי.
אבל אני אשמח לכל הערה!
איזה קטע!נכתב ע"י moshiko00;397570:אולי כדאי גם להציץ פה
http://logopond.com/search/ ולחפש salon או hair salon
או פה
http://www.flickr.com/search/?w=all&q=salon+logo&m=text
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים