כללי לוגו - אשמח לחוות דעתכם....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled7.jpg
    KB 43.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
כיון יפה!
הייתי מחליפה את הפונט לפונט יותר מודרני (ויש הרבה...) זה ישדרג מאוד את הלוגו!
הצל מיותר,
את הפסים בתוך הט' הייתי עושה ישרים - האלכסון מבלבל.
את החוטים הייתי מורידה - גם ללא החוטים הכוונה מובנת!

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הפונט הזה הוא לא חינמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;900177:
הפונט הזה הוא לא חינמי?

האמת היא שיש לי כרגע רק כאלה. זה נורא?
יש לך רעיון?

• הוסף לסימניות
תשובתי היא:
לא נחרץ.

לוגו לא עושים עם פונט חינמי אבל אין לי דרך לעזור לך
אני דבר ראשון כשהתחלתי לעבוד
קניתי פונטים
זה הבסיס שבא עם המחשב והתוכנות אין מה לעשות. זה חלק מהמקצוע
אינני רוצה להסיט את האכול שלך ואת החו"ד שביקשת לכן לא אמשיך להסביר ולפרט.

מבקשת סליחה מאד אם נפגעת

.

• הוסף לסימניות
מקסים!
כמה דברים קטנים: תורידי את ה"תלתלים" מהצד של הריבוע, מבינים שזה טלית גם בלעדיהם.
תורידי את הצל והשקיפות זה מוריד מהעוצמה של הלוגו.
ותצופפי קצת בין הריבוע עם הט' לשאר האותיות.
גם את הפונט הייתי משנה...

בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ על 'קידוש' או 'יצחק', כלומר באם את מעוניינת לקנות בהמשך אז תתחילי מהם כי הם מאוד שימושיים אצלנו, כי הם מבטאים משהו עתיק בהגשה מודרנית

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לנחרצים:
אם אין ברשותך פונטים מקצועיים, לא ראוי למכור ללקוח "לוגו".
אם את עושה זאת במתנה או בהתנדבות, זה דבר אחר, אבל כשלקוח מוציא מכספו הוא ראוי לקבל מוצר מקצועי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;900427:
אני מצטרפת לנחרצים:
אם אין ברשותך פונטים מקצועיים, לא ראוי למכור ללקוח "לוגו".
.
אני תוהה את מי זה משרת
את יצרני הפונטים?
את הגרפיקאים המקצועיים?
או סתם דעה אישית?
אני מסתכל סביב בכל מקום על עשרות לוגואים שפזורים על המחשב, על המקלדת, באתרים שונים, על חפצים ומוצרים.
לא ראיתי שמעצבים "גדולים" מקפידים על הכלל הזה.
אשמח לדעת היכן הוא נלמד ועל מה הוא מבוסס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה