דרוש מידע לוגו באיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
מצורף לוגו באיכות נמוכה, וזו האיכות הכי טובה שיש לעמותה.
יש דרך לשפר לאיכות טובה וברורה בכל גודל או שחייבים לבנות לוגו חדש?

עריכה: צרפתי את הקובץ
logo.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקפיצה, דחוף לי ממש!!!!

• הוסף לסימניות
אם זה לאתר או לוגו בצד הדף ונשאר בגודלו המקורי -בסדר
אבל אם תרצו להדפיס בגדול -זה יצא מטושטש
לא ידוע לי על דרך מושלמת וטובה להדפסה בגדול דרך גרפיקה.

• הוסף לסימניות
כן, מדובר על הדפסה כשהלוגו מוגדל בוודאי שלא ישאר באיכות זו רק רציתי לדעת אם האופציה היחידה זה לבנות מחדש.
כנראה שאין ברירה.
יש למישהו דרך לכוון אותי לאלמנטים הנ''ל? ואולי יש אפשרות להעביר את האשכול לקהילת מעצבים גרפיים? @מרשמלו ?

• הוסף לסימניות
גרפיקאים, אשמח לעזרתכם!
מחפשת את האלמנטים שמופיעים בלוגו. תוכלו להפנות אותי לאתר המתאים?

• הוסף לסימניות
אני לא גרפקאית,
במבט שני נדמה לי שגרפיקאי יוכל לעבור על הסימון השחור שהוא המטושטש בקו שחור רגיל ומסביב לעיגול בצורה חדשה, אולי גם את ובכך לחדש אותו ללא אלמנטים חדשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה