לוגו באנגלית?

• הוסף לסימניות
אני בדרך לעשות לוגו חדש, ורוצה הערות ועזרה מהמומחים/יות...

לוגו לצלמת חייב להיות באנגלית, אם זה בעברית זה לא הולך?
הסלוגנים היום נהיו משהו יכנע? או שעדיין אפשר?
ואם אני יכתוב את השם שלי בתוך ריבוע של תמונה (4 משולשים ב4 פינות) זה יקרא שהעתקתי את הלוגו מ7 צלמות אחרות?

כל תשובה או עזרה תתקבל בברכה...

• הוסף לסימניות
כשאני קוראת שוב זה נשמע התרסה אולי?
אבל באמת לא התכוונתי... אני רק רוצה תשובות אמיתיות

• הוסף לסימניות
לדעתי תנסי גם בעברית - אולי תהי מקורית .. וגם באנגלית - ותראי מה יותר זורם לך
סלוגן עם את מוצאת משו חזק אז מעולה ...
ולגבי הצורה תנסי עד שתגיעי למשו משביע רצון
המון הצלחה ..
ובאופן כללי ממליצה לפנות למי שמקצועי בתחום - קצת השקעה כספית אבל יענה לך על כל הלבטים

• הוסף לסימניות
לפי השאלה שלך התשובה: בריף!
צריך למלא איזה שהוא שאלון שיענה לך על כל התשובות.
מה את רוצה לשדר? באיזה צילום את מתמחה?(ילדים, משפחה, מוצרים וכו') וכן הלאה הרשימה עוד ארוכה.
מה שחשוב שתדעי , שזה לא עניין של ניסוי וטעייה, לפני שמתחילים צריך להיות מאוד ממוקדים מטרה, ולפי זה מייצרים את הלוגו, ולכן השאלה היא לא נכונה(או יותר נכון לא ממוקדת)- זה לא שחור או לבן, לפי הנתונים שאת נותנת ורוצה לשדר צריכות להתקבל ההחלטות.
בהצלחחהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה