כללי לוגו בבניה-בנדנה

• הוסף לסימניות
תודה לויזואלי על הרעיון של השם.
ועכשיו נחוץ לי לדעת מה מה לדעתכם טוב יותר-פונט באנגלית או בעברית ואיזה מהם
וגם איך הצבעים ניראים לכם

קבצים מצורפים

• logo bandana.jpg
    KB 143.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
צבעים יפים, אפילו ככה כשזה זורח. הראשון או האחרון יפים.
עברית או אנגלית: ההרגשה שלי היא שאם המוצרים איכותיים והמחירים לא נמוכים במיוחד עברית דווקא יכולה לעשות רושם טוב של אמינות ויוקרה מבית. ואם המוצרים בינוניים - עדיף אנגלית כי עברית במקרה הזה תתן תחושה יותר זולה ממה שזה - נשמע מוזר אבל ככה זה בעיניי.

• הוסף לסימניות
האחרון, עם זה שהוא מוצלח, מזכיר מדי את הלוגו של פפאיה. שימי לב... (במיוחד שהמילים פפאיה, בנדנה, הן על אותו משקל)

מבין ה-3 האחרים, הראשון הוא היחידי שעונה להגדרה לוגו. השניים האחרים הם מילה בפונט מיוחד עם סטרוק מסביב. הייתי הולכת על הראשון אך בודקת סכמות צבעוניות אחרות. תהיה לך בעיה עם הירוק הזוהר הזה בהדפסה, בפרט בהדפסת תוויות בד.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון והאחרון
פונט יותר שובב יכול לשנות ולהוסיף הרבה

• הוסף לסימניות
הראשון מנצח לדעתי, אם כי אולי כדאי לשלב מוטיב שקשור למוצר
אולי משהו שיזכיר את הקשר של הבנדנה (יש שם קשר?)

אגב, לגבי השם - מוצלח מאד! רציתי להגיב באשכול ההוא מיד עם פתיחתו אך לא הספקתי.
השם הזה נותן לחברה כאילו בלעדיות על המוצר המקורי, כשכל האחרים - חקיינים.
כך אני רואה את זה.
איפה קנית את הבנדנה? - בבנדנה. נשמע מצויין.

• הוסף לסימניות
מבחינת הגרפיקה, אני חושב שעדיין אין פה לוגו, יש אולי כיוון של משחק בצבע ובפונטים, בשילוב איור של פרח, אבל אין פה משהו מגובש שמביע איזה זהות ואופי וסגנון, כל אחד מהפונטים מושך לכיוון אחר, אז כדאי קודם להחליט מה אנחנו רוצים לשדר ולהציג, ואז לגשת ולבנות משהו שמביע את זה באופן יצירתי.

נכתב ע"י אביגרפי;480224:
אגב, לגבי השם - מוצלח מאד! רציתי להגיב באשכול ההוא מיד עם פתיחתו אך לא הספקתי.
השם הזה נותן לחברה כאילו בלעדיות על המוצר המקורי, כשכל האחרים - חקיינים.
כך אני רואה את זה.
איפה קנית את הבנדנה? - בבנדנה. נשמע מצויין.

אני דווקא אני חולק וסבור שזה משדר חוסר מעוף ויצירתיות. אבל מעבר לזה, יש עם זה בעיה קצת גדולה יותר, כי שם כזה כנראה לא יכול להירשם כסימן מסחרי.
(חשבת פעם למה אין פיצריה שקוראים לה "פיצה", או גלידריה שקוראים לה "גלידה"?)

• הוסף לסימניות
לדעתי האחרון
נראה כמו מותג , סחיר ומכיר
בהחלט יש כאן עיצוב למרות שזה משחק בפונטים
לעיתים הפונט עושה את העיצוב
הצבעים קולעים למטרה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי הלוגו עדיין בבניה. את הפונטים בעברית העלתיח כדי לדעת אם יש כיוון ללכת עליהם.
על הצבעים כנראה שאצטרך לותר כי הדפוס זה ישתנה לגמרי.

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שהכיוון של השני יפה מזכיר את הסגנון של הבנדנה אולי להוסיף לו את הפרח הזה
יש את הצורה של הטיפה שיש כמעט בכל הבנדנות תנסי אולי לשחק איתה

• הוסף לסימניות
לגבי הלוגו - האיקון יפה, אך הפונט המוכר מוריד את רמתו של הלוגו.

gilag1 - את הטיפה שעל הבנדנות - יש בלוגו של חברת בנדנות אחרת - bandy.

• הוסף לסימניות
1-2 מאד יפה!!

(לי משום מה זה מזכיר מאד את הלוגו של חברת נעלי פאפאיה.)

• הוסף לסימניות
איך זה?
יותר טוב?
האם גם אתם רואים בסמל מעל האותיות ראש עם מטפחת או שרק אני המדומינת

קבצים מצורפים

• בנדנה חדש.jpg
    KB 103.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי

יפה

קצת מפריעה לי משו שם כבד- פחות קליל כמו שהבנדנה מצטירת לי

• הוסף לסימניות
מה שמפריע זה שקו המתאר בהיר והמילוי כהה.

לגבי הסמל למעלה, אם אין בעיה של צניעות בקהל היעד שאת פונה אליו, את יכולה לקחת את זה צעד הלאה ולגרום לחלל הלבן בפנים להיראות יותר כמו ראש שמחובר לצוואר. כי כרגע זה לא פה ולא שם. לא בטוחים אם התכוונת לזה או שיצא לך בטעות.

• הוסף לסימניות
תודה לכן, גם אני מתלבטת. זה באמת קצת מרובע לבנדנה

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את האחרון בהודעה הראשונה שלך.
מה שהעלית עכשיו הרבה יותר מוצלח רק כדאי מאד לשנות לכתב קליל יותר, שממש ירגיש לי בנדנה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה