כללי לוגו בבניה-דרכי תורה ומוסר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? האם הלוחות הברית מידי פשטיים/פשוטים. האם מבינים בכלל שמדובר בזה?

קבצים מצורפים

• דרכי תורה ומוסר.jpg
    KB 91 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נראה לי שאנשים פה מפחדים לענות על לוגואים.

לי זה נראה בכיוון מצויין, אבל הייתי ממשיכה לעבוד..

• הוסף לסימניות
בס"ד
חמוד, בכיוון טוב.

• הוסף לסימניות
בגלל האיור השני הסיבובי, זה גם נראה רק איור ולא מסמל משהו

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכיון
קצת לא פרקטי בגלל הגובה תאזני את זה טיפה
מפריע לי שזה לא אסוף מספיק וקצת באנלי מבחינת הסימבול
דרכי- איור של דרך
תורה- תורה

נסי את העצה שנעמה כתבה ותראי לנו את התוצאות

• הוסף לסימניות
כיוון טוב מאוד, צריך להמשיך ולשכלל אותו, ולנסות דברים נוספים באותו כיוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח-מ;558851:
אהבתי את הכיון
קצת לא פרקטי בגלל הגובה תאזני את זה טיפה
מפריע לי שזה לא אסוף מספיק וקצת באנלי מבחינת הסימבול
דרכי- איור של דרך
תורה- תורה

נסי את העצה שנעמה כתבה ותראי לנו את התוצאות

זה נכון שהבחירה שלה די טריוויאלית (דרך ולוחות הברית) אבל היא הלכה פה על כיוון מופשט ומינימליסטי מאוד שהופך את זה למתוחכם. מה שאני יוצאת נגדו אלה יותר איורי הקליפ-ארט שמראים את המושג ב-1:1.

• הוסף לסימניות
מצטרף לדעת הלברטורית מהמעבדה.
הפשטה היא טכניקה יעילה מאד, במיוחד בלוגו - כשנדרשת מחד ספציפיקציה, ומאידך הבעה של רעיון "גדול". לרוב, העין (והפרשנות) של המתבונן משלימה את הפרטים החסרים.
במקרה זה ספציפית הייתי מנסה להדק ולארוז את הצורניות באמצעות פונט בקו תואם יותר לויז'ואל (או להיפך). הלוחות הספציפיים האלו מזכרים לי משום מה את ה-M של מקדונלד.

הכיוון מעולה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;559034:
מצטרף לדעת הלברטורית מהמעבדה.
הפשטה היא טכניקה יעילה מאד, במיוחד בלוגו - כשנדרשת מחד ספציפיקציה, ומאידך הבעה של רעיון "גדול". לרוב, העין (והפרשנות) של המתבונן משלימה את הפרטים החסרים.
במקרה זה ספציפית הייתי מנסה להדק ולארוז את הצורניות באמצעות פונט בקו תואם יותר לויז'ואל (או להיפך). הלוחות הספציפיים האלו מזכרים לי משום מה את ה-M של מקדונלד.

הכיוון מעולה.

בהצלחה!

או, תודה לך באמת, אז זה מה שזה הזכיר לי - מקדונלדס. לא הצלחתי להיזכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;559034:
הלוחות הספציפיים האלו מזכרים לי משום מה את ה-M של מקדונלד.
גם לי.
הרעיון מאד יפה. הלוגו מובן וברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה