כללי לוגו בבניה ליצרנית חלוקים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הלוגו? האם הוא משדר יוקרה?
כדאי לעשות את הנקודה בסוף או לא.

קבצים מצורפים

• md.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מה השם?
"אם. די. דיזיין", "אם. דיזיין די." או בכלל "אם. דיזיין" והD פשוט השתלבה לך טוב כאות ראשונה של הדיזיין?
בכל מקרה, האותיות יושבות יפה יחד, רק לא משדר לי חלוקים. מבחינתי זה יכול להיות כל דבר, החל מגרפיקאית, מעצבת פנים, מעצבת אופנה וכל דבר שהמילה דיזיין יכולה להיקשר בו. (דרך אגב, לבעלי, שקורא אנגלית קצת יותר לאט, זה היה נראה כמו לוגו לדי.ג'י.... - למרות שהוא לא קהל היעד הייתי מציעה לשקול את העניין).
לדוגמא: אם השם הוא "אם. דיזיין" את יכולה לעשות למשל את ה-M בקווים חופשיים שתראה כמין חלוק ארוך, ומתחת לאות/איור לכתוב "דיזיין".
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה ומשדר יוקרה, כשתצבעי אותו הוא יקבל תוספת ענין.
אולי כדאי להוסיף איזה אוביקט בצד (פרפר, לבבות וכד')
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכיוון נחמד,
לדעתי האותיות לא מספיק משדרות יוקרה
אולי כדאי פונט דקיק יותר
וכן, שום דבר בו לא מסמל חלוקים, ביגוד, בד, לבוש וכו'
כמו שכתבו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי - לא משדר יוקרה.
אם השם זה MD DESIGN וה-M וה-D זה ראשי תיבות -
את חייבת נקודה גם בסוף, או בכלל בלי נקודות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,גם אני חושבת כך. השאלה היתה בעקבות בקשת הלקוח. נראה לי שאשנה כיוון לגמרי.
לגבי מה שהעירו שהלוגו לא מבטא חלוקים-אני לא חושבת שאני צריכה לשלב משהו שמזכיר. האם לכל לוגו מוצמד ציור שמביע למה שזה מיועד? אולי צריך להוסיף ל"קוקה קולה" כוס או בקבוק, או ל'מרצדס' תמונה של מכונית?...

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך. לוגו לא חייב לכלול ציור מפורט של מה מוכרים בחנות.......
להיפך, בהרבה מאוד מקרים זה ממש מוריד מהמקצועיות של הלוגו

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו? מאד חשוב שזה ישדר יוקרה

קבצים מצורפים

• md.jpg
    KB 51.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
האחרון כן משדר יוקרה תשני לו צבע הוא יראה אחרת לגמרי זהב או כסף יכול להתאים לדעתי את המילה design יש לרווח בין האותיות כך שיווצר בלוק שהאות d תתחיל מ ה- m והאות n תסתיים בסופה של האות d בצורה כזואת D E S I G N זה יהיה הרבה יותר טוב שווה ניסיון יפה! נראה טוב מאוד!

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון, מאוד טוב.
זה באמת מביע שהם חלוקים בדעתם.

אולי תסבירי לי, איך זה משקף ייצרנית חלוקים?
אם הלקוח לא רוצה לוגו אלא רק איזה משהו שהוא יוכל לחתום בתפירה על החליפה, אז זה בכלל לא משנה, ואם הוא צריך לוגו לתדמית, אז זה לא לוגו, וגם אם נגיד שכן, אז זה מביע סמיכות פוך וההפך מחלוקים שאמורים להיות קלילים, לא???

• הוסף לסימניות
כעת, אם רק יוקרה הוא רוצה ב"לוגו" הייתי מציע לפחות לכתוב במקום Desiner, לכתוב משהו כמו Desiners Choice

• הוסף לסימניות
ר' אליהו... מה נזכרת באשכול הזה?? הוא כבר מלפני 4 חודשים כמעט....

• הוסף לסימניות
אני יודע?
לא בדקתי את תאריך פתיחת האשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה