כללי לוגו בבניה "נשר"

• הוסף לסימניות
למשפחות בעלי ילדים עם לקוי למידה.
רציתי לשאול:
א. האם אני צריכה לעשות מרכאות בלוגו? כי זה ראשי תיבות של אשה שעל שמה נקראת העמותה.
ב. האם כל הכיתוב הרב הזה צריך תמיד להתלוות עם הלוגו בצורה אינטרגלית או שהוא אמור להיות כתוספת ויבוא כל פעם בשינויים אחרים לפי הנצרך.
ג. מה אתם אומרים על הצבעים.
ד. על איזה כיוון הייתם הולכים.
מחכה יותר לתשובות מאשר לחוות דעת.
תודה מראש לכל העוזרים.

קבצים מצורפים

• נשק.jpg
    KB 87.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
התמוגגתי לראות אשכול עם עבודות כ"כ יפות - ל"עזרה"...
על ראשון ראשון (כמנהגי...):
א. לדעתי את לא צריכה מרכאות בשם של העמותה. הראשי תיבות הובנו לי ישר כשראיתי את השם שלה עם האותיות "נשר" מודגשות.
ב. לגבי הטקסט הנלווה - הכל תלוי איפה את רוצה להכניס את הלוגו. אם זה למשל מודעה שיש בה לוגואים של הרבה עמותות אין שום עניין שיכנס כל הטקסט כי גם כך הוא בקושי יראה וכן על זה הדרך. לגבי הנראות של הלוגו באופן כללי (לוגו, בלאנק וכו') נראה לי שהטקסט כן נחוץ.
ג. הצבעים מקסימים, משדרים עמותה, עזרה, לא חזקים מידי ולא פסטלים מידי.
ד. לסעיף הזה חיכיתי... (אל תעשי לנו את זה עוד פעם...:))
האמת די קשה לבחור - הרעיון של הראשון מקסים בעיני, גם של השני אבל הוא פחות מזכיר לי נשר אלא יותר איש פורש כנפיים... השלישי נראה כמו התחלה של משהו (משהו יפה, אבל רק משהו...) הפונט סנפיר מצויין. תלכי איתו. הרבה יותר מוצלח מהטיפוגרף תג.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;364545:
למשפחות בעלי ילדים עם לקוי למידה.
רציתי לשאול:
א. האם אני צריכה לעשות מרכאות בלוגו? כי זה ראשי תיבות של אשה שעל שמה נקראת העמותה. לא. זה ברור משאר הכיתוב.
ב. האם כל הכיתוב הרב הזה צריך תמיד להתלוות עם הלוגו בצורה אינטרגלית או שהוא אמור להיות כתוספת ויבוא כל פעם בשינויים אחרים לפי הנצרך. לפעמים ללא הכיתוב יכול לעמוד בפני עצמו, וזה מקובל.
ג. מה אתם אומרים על הצבעים. מקסים!
ד. על איזה כיוון הייתם הולכים. הראשונים או האחרון, עם הפונט הזה כמובן, הוא מעולה. הכיתוב הרב עדיין לא יושב טוב.
מחכה יותר לתשובות מאשר לחוות דעת.
תודה מראש לכל העוזרים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עדו ואריראלס: תודה רבה על התשובות המפורטות. עזרתן לי מאד.

• הוסף לסימניות
וואי! הלוגואים ממש יפים..
אני מעדיפה את האחרון..

• הוסף לסימניות
השלישי בגופנים של השני.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השלישי.
תרווחי את המילים אחת מהשניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה