כללי לוגו + בלנק

• פותח הנושא if
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בלוגו צירפתי בשני צבעים, איזה צבע מתאים יותר ?
תודה.

קבצים מצורפים

• בחירה בין הצבעים.jpg
    KB 735 · צפיות: 35
  • מעטפהעותק.jpg
    1 MB · צפיות: 29
  • בלנק 01עותק.jpg
    2.3 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הצבעים של הראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;440046:
אהבתי יותר את הצבעים של הראשון

מצד שני אולי כדאי ללכת על צבע שישבור את גוון הכהה

• הוסף לסימניות
השני מקסים! עבודה יפה, בבלנק הייתי מורידה את הלוגו ברקע מיותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חגית גרוס;440056:
בבלנק הייתי מורידה את הלוגו ברקע מיותר.

זה מה רצה הלקוח

• הוסף לסימניות
ממש יפה! עדיף את הראשון הצבעים בו יותר מתמזגים. ובבלנק כדאי להוריד את הלוגו הגדול בשקיפות ולהשאיר "אויר".

• הוסף לסימניות
לוגו יפיפה!!!
ממש בקטנה... יש משהוא בעיגול של המילים "תולדות שמואל" הם לא ממש על מסלול עגול. או שהתכוונת לחלק אותם ל-2 ולהשים כל אחד באלכסון לכוון אחר? בכל מקרה נראה לי שעגול ישתלב פה יותר.

חוץ מזה- לוגו חסידי מדהים! ואני מעדיפה את השני. התכלת שובר את החום ונראה יפה מאוד.

לגבי הבלאנק. מאוד מאוד יפה. אבל לא יחודי. אבל במחשבה שניה, יש סגנון "חסידי" וכולם מחכים אותו. אז ברור של יהיה יחודי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;440063:
לוגו יפיפה!!!
ממש בקטנה... יש משהוא בעיגול של המילים "תולדות שמואל" הם לא ממש על מסלול עגול. או שהתכוונת לחלק אותם ל-2 ולהשים כל אחד באלכסון לכוון אחר? בכל מקרה נראה לי שעגול ישתלב פה יותר.

.

על המסלול ? או שזה לא נראה טוב.

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 623.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה בסדר?

קבצים מצורפים

• לוגו 012.jpg
    KB 376.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הלוגו מקסים.
כמה דברים שמפריעים לי:
1. "תולדות שמואל" קצת קטן ביחס לגובה של המגילה שהוא עומד עליה וגם ביחס לחשיבות שלו בלוגו. בס"ה הוא העיקר. צריך להגדיל.
2. משהו עם העיטור הבורדו בתוך העיגול התכול לא מסתדר לי (אולי הזווית הריבועית שהוא יוצר ביחס לכל הלוגו שהוא בקווים עגולים, ואלי גם טיפה הצבע שלו על התכלת)
3. במקום של העיטור החיצוני למטה, היכן שיש עיגולים מתחת, חייבים למחוק את העיגולים. זה ישלים את המראה האסטתי של הלוגו.
לגבי הבלנק:
1. להוריד לוגו ברקע.
2. שם המוסד למעלה עדיף בשורה ישרה ולא בעיגול. יש מספיק התרחשות בדף ואין צורך להוסיף מסלולים.(אני לא זוכרת אם יש כזה מסלול גם על המעטפה, וא"כ ראוי להוריד גם שם.

ס"ה עבודה יפה מאד. בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה בתחילה חשבתי על הראשון
אבל אחרי שהוא משולב כ"כ יפה בניירת הכחול עדיף
מה שמפריע לי (כמו שכבר כתבו שיש עיגולים מיותרים במקום של העיטור למטה)
יש גם כמה מיותרים ש"מציצים" משני צידי המגילה וזה מאד מפריע
דוקא בלוגו שמופיע על המעטפה זה מצוין...
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
הסמל כלעצמו יותר נראה טוב הראשון
אבל כשאתה רואה את זה משולב בבלנק השני הרבה יותר מתאים

• הוסף לסימניות
דרך אגב
כמה מתמחרים בלנק כשהלוגו כבר קיים?
לא מופיע במחירון...
(מופיע שם ניירת (מעטפה, בלנק, קבלות, כרטיס ביקור) - 500 ש"ח - האם הכוונה לכל אחד בנפרד?
זה לא יקר מדי? ומצד שני להכל ביחד זה מחיר רצפה ממש)

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני אהבתי את הלוגו עם התכלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה