כללי לוגו בנושא אמונה

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליצור לוגו לתוכנית למחנה בנושא אמונה. איזה אובייקט יכול לבטא את הנושא?

• הוסף לסימניות
אוכל לתת הקשרים בנושא:
מה מבטא אמונה?
*יד
*סידור
*שמים
*יד על העיניים(שמע ישראל)
*דרך ושביל עם עקבות

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שאלה מצוינת.
בנושאים מופשטים - מומלץ להשתמש בהפשטה.
ספציפקציה של אלמנטים תיצור "תקרה" שתגביל את הנושא, במקום לאפשר למתבונן להשתמש בדמיונו.

• הוסף לסימניות
אני מעלה כמה לוגואים להשראה.
בהצלחה

אגב, קחי את המלצותיו של הרשל'ה. כל המלצה שווה לוגו :)

קבצים מצורפים

• לוגואים.jpg
    KB 266.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;874358:
שאלה מצוינת.
בנושאים מופשטים - מומלץ להשתמש בהפשטה.
ספציפקציה של אלמנטים תיצור "תקרה" שתגביל את הנושא, במקום לאפשר למתבונן להשתמש בדמיונו.

אולי תוכל לתת דוגמא?
תודה

• הוסף לסימניות
כפי-לות

• הוסף לסימניות
יפה, אבל כאן היה גם את הנושא של לילה,
מה יהיה במקרה של משהו מופשט בתכלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;875834:
יפה, אבל כאן היה גם את הנושא של לילה,
מה יהיה במקרה של משהו מופשט בתכלית?

אז אני מניח שהעיצוב היה שונה.

• הוסף לסימניות
מצד שני כשמדובר בנוער יש צורך בהמחשה מסוימת, לא?
אני מצויה באותה סוגיה בנושא השבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;875845:
אז אני מניח שהעיצוב היה שונה.

השאלה היא האם בבחירה מושכלת של הפונט והצבעים, יש די? או שבמקרה כזה צריך לברר עם עצמנו מה אומר לנו המילה אמונה- למשל - אור גדול, וכו' וליצור לפי זה?

• הוסף לסימניות
צר לי להנמיך ציפיות. לענ"ד לוגו הוא פונקציה, לא שיר.
כוונות, רעיונות, דימויים, טובים ככל שיהיו - מקומם בלוגו רק אם הם משרתים את המטרה:
לשתול בראשו של המתבונן את התובנה היעודה.
מה ערך לרעיון נשגב ככל שיהיה, אם על המתבונן לשבת עם אנציקלופדיה ולפענח את כוונת המשורר? סליחה, המעצב.
ככלל עיצוב מעורר מחשבה והתבוננות נוספת הוא דבר מצויין (חריגים הם לוגויים מסחריים בתחומים "מהירים" יותר), כל עוד הוא מוביל בלי עיכוב מיותר למסקנה המתבקשת: האמן לי, קנה אותי / ממני. אני בדיוק מה שאתה מחפש.
פלפול מעמיק, רעיון שנון או רמז שמיימי - כשמעצבים חותם לאגודת סתר. לכל השאר, עדיף משהו שגם ילד שאינו מאד חכם יכול להסביר.

• הוסף לסימניות
אז נגיד אם הנושא היה: "אמת ואמונה"?

• הוסף לסימניות
בנושאים מעין אלו
אין טעם לנסות לשרטט לא אמת ולא אמונה.
יש צורך לא לסתור אותן.

דוגמא קטנה-

קבצים מצורפים

• לנצח.jpg
    KB 10.9 · צפיות: 35

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה