כללי לוגו בעיני הוא:

• הוסף לסימניות
אחרי קריאת אינספור אשכולות וחומר על לוגואים, ניסיתי לתמצת מהו לוגו.
זה מה שיצא לי:

לוגו - טקסט או אובייקט שמזדהה עם תחום העיסוק, מביע את ערכי המותג, קליט וייחודי.

אשמח לקרוא דעות נוספות :)

• הוסף לסימניות
ניסוח קצת יותר מדוייק:
"אובייקט קליט המורכב מסמל ו/או טיפוגרפיה המביעה את ערך המותג"

ברגע שזה מביע את ערך המותג הלוגו בדר"כ יהי יחודי

• הוסף לסימניות
"לוגו זה מלגזה לא לימוזינה"... (צביקה סלומון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוצמה;2238921:
"לוגו זה מלגזה לא לימוזינה"... (צביקה סלומון)

???
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
זה אומר שיש לו מטרה והוא לא רק לראווה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;2238955:
זה אומר שיש לו מטרה והוא לא רק לראווה

ללימוזינה גם יש מטרה: בכ"ז מכונית
מה שלמלגזה אין ראווה בכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2238950:
???
מה הכוונה?

אני פירשתי את זה שמלגזה מסוגלת לסחוב...
לוגו טוב חייב להיות מספיק חזק כדי להחזיק על כל המותג.

• הוסף לסימניות
לוגו הוא אלמנט גרפי, איור או עיבוד טקסט שנוצר או עובד במטרה לסמל ולייצג גורם מסויים (בדרך כלל, ארגון או מוצר) ולהיות מזוהה עמו בתודעת הציבור. (איתמר גור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2238853:
לוגו-מביע את הייחודיות של העסק שלך!
הוא חייב להיות גם קשור לתחום.
נכתב ע"י EPaP;2238862:
ניסוח קצת יותר מדוייק:
"אובייקט קליט המורכב מסמל ו/או טיפוגרפיה המביעה את ערך המותג"

ברגע שזה מביע את ערך המותג הלוגו בדר"כ יהי יחודי
אכן סידרתי את המשפט לפי סדר העדיפויות: ההקשר לתחום, הבעת ערך המותג, קליטות, ו(רק בסוף הלימוזינה)ייחודיות.
נניח שהערך הוא מצוינות, הבחירה ב'וי' איננה ייחודית, כך שעדיין צריך ליצור הבעה ייחודית לערך המוסף של המותג.
נכתב ע"י דוד|אסתי;2238994:
לוגו הוא אלמנט גרפי, איור או עיבוד טקסט שנוצר או עובד במטרה לסמל ולייצג גורם מסויים (בדרך כלל, ארגון או מוצר) ולהיות מזוהה עמו בתודעת הציבור. (איתמר גור)
תודה.
המשפט עונה על הצורך בלוגו, פחות מהו, ממה, וכיצד הדרך הנכונה לייצרו.

• הוסף לסימניות
נניח שהערך הוא מצוינות, הבחירה ב'וי' איננה ייחודית, כך שעדיין צריך ליצור הבעה ייחודית לערך המוסף של המותג.

ערך כללי הוא מצויינות כך שאפשר לאפיין בוי
ערך מותג הוא מצויינות בתחום מסויים, לד' בגדים
למצויינות בבגדים לא עוזר וי לערך המותג

• הוסף לסימניות
לוגו הוא הפנים של העסק שלך, לוגו זה הדרך של העסק שלך להושיט יד לשלום, לנער אותה במרץ או להסתפק בלחיצה קרירה, זה הצורה שבה העסק שלך מחייך והוא גם יכול להיות סנוב.

אבל לפני הכל
לוגו הוא לוגו הוא לוגו.

• הוסף לסימניות
משפט שלוקחים, מעצבים ותולים מעל המחשב... :)

לפני הכל
הסבר הוא הסבר הוא הסבר

בהגדרת מושג אין אפשרות להשתמש במילה עצמה:
חלב הוא חלב פרה - לא תקני

וממך בתור בעל מקצוע במילה הכתובה
הייתי מצפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2239082:
משפט שלוקחים, מעצבים ותולים מעל המחשב... :)

לפני הכל
הסבר הוא הסבר הוא הסבר

בהגדרת מושג אין אפשרות להשתמש במילה עצמה:
חלב הוא חלב פרה - לא תקני

וממך בתור בעל מקצוע במילה הכתובה
הייתי מצפה

אני מצפה ממני ליותר ממה שאחרים מצפים ממני...
אני מדייק במילותיי. לכן הייתי מצפה ממבקרי לדייק גם כן במילותיי ולנסות להבין את משמעותן.

• הוסף לסימניות
לוגו זה.. עולה הרבה כסף! למה אנשים לא מבינים?.. :)

• הוסף לסימניות
לוגו, אובייקט שמשקף אותך ואת העסק שלך בצורה הטובה ביותר!

• הוסף לסימניות
לוֹגוֹ (בעברית: סַמְלִיל) הוא אלמנט גרפי, איור או עיבוד טקסט שנוצר או עובד במטרה לסמל ולייצג גורם מסוים (בדרך כלל, ארגון או מוצר) ולהיות מזוהה עמו בתודעת הציבור.
ברוב המקרים, ילווה הלוגו במלל. לעתים, ישולב המלל כחלק מהאלמנט הגרפי ולעתים הלוגו יכיל טקסט בלבד, ללא אובייקט גרפי נלווה.
הלוגו מופיע על נייר המכתבים של הארגון, על המוצרים שלו, על המבנים שבהם הוא שוכן, על מדי עובדיו ובמקומות נוספים שבהם יש לזהות את הארגון.
(ויקיפדיה)

• הוסף לסימניות
:Dאם מעניין אותכם לדעת מהי ההגדרה של לוגו לדעת ה"מומחים" היושבים ראשונה במשרד החינוך: :חותם או סמל מסחרי של חברה ,תאגיד או איגוד ציבורי, הבא לידי ביטוי בדימוי מופשט או גיאומטרי ,במילה או בראשי תיבות
כמורה לעיצוב במגמת תקשורת חזותית אני יכולה לומר את זה בע"פ....
אחרי זה יש רשימה של 25 כללים מהו לוגו טוב,

• הוסף לסימניות
נשמח לרשימה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה