כללי לוגו בשבילי. איזו גרסה יותר מתאימה לפי דעתכם?

• הוסף לסימניות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם,

עיצבתי לעצמי לוגו, בתור מעצב גרפי.
עדיין אין לי סלוגן מוגדר.

אני שלם - עם הצורה. אומרת לי המון ולפי טעמי משדרת ומעבירה את המסר.
אני כמעט שלם - עם הפונט.
אני לא שלם - עם בחירת הצבעים.

אשמח לקבל כל תגובה וביקורת!

כמו שאתם רואים, עשיתי מספר גרסאות בצבעים שונים - אשמח לקבל מכם דעה!

תודה :)

עריכה:
העליתי גרסאות עדכניות בנתיים, שלוטשו לפי עצת חברי הפורום כאן.

קבצים מצורפים

• Syber1-01.png
    KB 209.2 · צפיות: 53
  • Syber1-02.png
    KB 155.8 · צפיות: 47
  • Untitled-1.png
    KB 53.2 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
אהבתי, באמת מעביר את הסגנון, בעיניי מצא חן הראשון והשלישי.
רק משהו קטן מפריע לי בפונט. הוא יפה אבל ה Y במילה נראת לי קצת כמו סמיילי עצוב שהפכו אותו
(פה ואף)

• הוסף לסימניות
איך אדע מה מתאים ואם בכלל אם לא ראיתי את הבריף?

• הוסף לסימניות
בלי לדעת מה הבריף, זה מרגיש דוקר.

• הוסף לסימניות
אתה אומר שאתה שלם עם הלוגו כי הצורה "אומרת לך המון ומעבירה ומשדרת את המסר" לטעמך.
אבל אני, עם כל הצער שבדבר, לא שותף לתשדורת ולא ממש מבין מה הצורה "אומרת/משדרת" גם השם syber שכתוב בפונט עתידני כזה, לא משדר לי משהו שאני יכול לקשר בינו לבין עיצוב גרפי או ערכי המותג שלך.
אם המטרה היא באמת ליצור לוגו עסקי, אני חושב שכדאי לעבוד עוד קצת ולנסות לגבש משהו שמצליח לתקשר עם קהל היעד שלך ולאו דוקא עם עצמך.

• הוסף לסימניות
CYBER זה ב-C.
מעבר לכך, שותפה להערותיו של יהושע.

• הוסף לסימניות
אחח איזה נגיחות על תחילת השבוע... בדיוק התגובות שרציתי לקבל!

אני יודע שCyber זה ב"C", אין לי כל כוונה לכנות את עצמי בשם Cyber שפירושו "ממוחשב", אין כל קשר לSyber.

לעניין הבריף, ציינתי שאני מעצב גרפי ושעדיין אין לי סלוגן מגובש.

אנסה לרכך מעט את הלוגו שלא ירגיש כ"כ דוקר...

לעניין התשדורת... Shia, כשאני אומר שאני שלם עם הצורה, זה אומר מבחינתי שהיא אכן תואמת לקהל היעד שלי. לפחות לפענ"ד.
גם הלוגו שלך לפי ה"J" יכול לומר לי שאתה ארכיאולוג או אדריכל, מפני שצידה השמאלי נראה כמו עמוד עתיק...
אני חושב שברגע שיהיה סלוגן אולי המסר יעבור בצורה חלקה יותר?
והפונט העתידני.. לא ממש שלם איתו. קלעת בול לסיבה :)

נכתב ע"י ליהיא;1133090:
רק משהו קטן מפריע לי בפונט. הוא יפה אבל ה Y במילה נראת לי קצת כמו סמיילי עצוב שהפכו אותו
(פה ואף)

תודה!
חח סמיילי עצוב? בעיני הנקודה מתחת ל"Y" מייחדת את הפונט, בדגש על הגרסאות שהיא צבועה בצבע הסמל.
בכל אופן העליתי גרסה נוספת עם "Y" מעט שונה, מה דעתך?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 20.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
לוגו מעולה לאבטחת/תקיפת סייבר, לא ממש קשור לעיצוב גרפי.
הדברים אמורים לצורה ולפונט, צבעים לא ישנו פה הרבה.

• הוסף לסימניות
כשאתה משתמש במילה נפוצה באנגלית עם "שגיאה", זה נתפס כטעות וכחוסר מקצועיות, גם אם לך היו כוונות נסתרות אחרות מאחורי זה וגם אם אתה שלם עם זה לחלוטין.

[ולמעשה זה אותו הדבר גם לגבי העברת המסרים הויזואליים.]

• הוסף לסימניות
לי הצורה משדרת כליאה, עצמה, אולי שמירה, משהו מאוד אגרסיבי.
ממעצב אני מצפה למשהו מעודן יותר ועם נגיעה אמנותית.

• הוסף לסימניות
אוקיי לעניין השם והפונט אפשר לומר שאני די מסכים.
זה שם שהלך איתי מגיל 16 כשהתחלתי לעצב, עכשיו כשאני חוזר לעיצוב הגיע הזמן לתת לשם להתבגר ביחד איתי :)

לעניין הצורה, ניסיתי לרכך אותה. מה דעתכם עכשיו? יותר בכיוון?

קבצים מצורפים

• Syber1-07.png
    KB 62.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הקודם נראה לי טוב יותר, כי האחד הזה נראה כאילו אכלו אותו קצת

• הוסף לסימניות
אני הייתי מניחה לזה למשך לילה-שניים-שלושה-שבועיים, ואז חוזרת לזה מנקודת מבט חדשה ורעננה.

• הוסף לסימניות
נראה יותר עדין. לדעתי אפשר יותר. השאלה באמת מה הבריף, מיהו קהל היעד ומה אמור לשדר הסמל הזה.

• הוסף לסימניות
קודם כל זה הלוגו לטעמי די יצירתי אבל אולי הוא מתאים יותר למשחק מחשב? (סליחה! סליחה! זה מה שזה הזכיר לי ברגע הראשון)
לדעתי הכיתוב טוב לבדו (אולי עם נגיעה קלה של קו כלשהו אבל בהחלט אפשר גם בלי) ואז אולי כן אפשר את ה-Y כמו שהייתה בהתחלה, אני לא התבלבלתי עם שום דבר אחר כשראיתי את זה. אם בכל זאת תישאר עם המשולש - כדאי נראה לי להכניס את הכיתוב בדיוק בגבולות המשולש.
בקשר לצבע, כל צבע אחד שתבחר יכול להיות מספיק טוב. בקיצור, לפעמים - פחות זה יותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1133131:
אני הייתי מניחה לזה למשך לילה-שניים-שלושה-שבועיים, ואז חוזרת לזה מנקודת מבט חדשה ורעננה.

וואו! עד כדי כך נורא? עכשיו אין ספק שאחזור לזה בעוד שבוע שבועיים.

נכתב ע"י אפרתה;1133132:
נראה יותר עדין. לדעתי אפשר יותר. השאלה באמת מה הבריף, מיהו קהל היעד ומה אמור לשדר הסמל הזה.

אני מעצב גרפי כפי שציינתי, ועדיין לא מגובש סלוגן

נכתב ע"י Yael;1133133:
קודם כל זה הלוגו לטעמי די יצירתי אבל אולי הוא מתאים יותר למשחק מחשב? (סליחה! סליחה! זה מה שזה הזכיר לי ברגע הראשון)

זה בסדר :)
אנסה להוסיף אלמנט "Graphic Designer" כלשהו D:
פשוט לא אוהב להאכיל בכפית...
וד"א התגובה שלך עזרה לי, תודה!

נכתב ע"י ליהיא;1133128:
הקודם נראה לי טוב יותר, כי האחד הזה נראה כאילו אכלו אותו קצת

מקווה שהיה להם טעים :)
איך עכשיו? הוספתי קצת בשר
ועשיתי גרסא עם קוביונת באמצע ><

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 53.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1133135:
וואו! עד כדי כך נורא? עכשיו אין ספק שאחזור לזה בעוד שבוע שבועיים.

לא עניין של נורא.
קיבלת הערות מהותיות לגבי הלוגו, ואתה מנסה פתרונות מהירים "מעל פני השטח" כדי לא להצטרך לזרוק אותו לפח, ומדלג מעל ההערות המהותיות.
מה שאני עושה כשאני שמה לב שאני במצב כזה, זה להניח לעבודה, לעשות משהו אחר ולחזור אליה בגישה רעננה וטריה.

• הוסף לסימניות
ברגע שאת מקבלת הערות מהותיות על לוגו, את ישר מוותרת ושמה אותו בתיקיית ״טיוטות״?
הרגשתי שההערות שקיבלתי יכולות לכוון אותי לשפר את הלוגו הנוכחי, לקחתי אותן לתשומת לבי ופעלתי לפיהן!
שם ופונט, אחליף בעז״ה. דוקר, כליאה ואגרסיביות? ריככתי...
אני מגיע מנקודת הנחה שהבסיס בסדר, ואם אעקוב אחר ההוראות כאן אולי אגיע בעז״ה לתוצאה משביעת רצון.
האם מה שאני עושה שגוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1133446:
ברגע שאת מקבלת הערות מהותיות על לוגו, את ישר מוותרת ושמה אותו בתיקיית ״טיוטות״?
הרגשתי שההערות שקיבלתי יכולות לכוון אותי לשפר את הלוגו הנוכחי, לקחתי אותן לתשומת לבי ופעלתי לפיהן!
שם ופונט, אחליף בעז״ה. דוקר, כליאה ואגרסיביות? ריככתי...
אני מגיע מנקודת הנחה שהבסיס בסדר, ואם אעקוב אחר ההוראות כאן אולי אגיע בעז״ה לתוצאה משביעת רצון.
האם מה שאני עושה שגוי?
העניין הוא שהבסיס לא משהו,
לצורך העניין במקום לנסות לגלח לקקטוס את כל הקוצים תנסה פשוט לגדל פרח נעים אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה