כללי לוגו בשבילי

• הוסף לסימניות
כדי שהסנדלר לא ילך יחף...
סקיצה ממש לא ראשונית, ניסיתי כל מיני סגנונות לבסוף החלטתי להשתמש בשם שלי, שהוא שרה חיה ובקיצור שרחיה ושם המשפחה שלי הוא מאוּרר.
בלוגו השתמשתי באותיות באנגלית והפכתי אותן לעברית. W-ש' M-ר' וח', לאות י' לא היה לי מה לעשות אז לקחתי צ'ופציק מאיזה אות ואת הN הפכתי ל-ה'. (בנוסף הM היא גם המ' של שם משפחתי)
אשמח לקבל תגובות לגבי הרעיון, הצבעים, הנראות וכו'
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לוגו בשבילי.png
    KB 10.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לטעמי-מצוין!
קריא מאד, האותיות ברורות בהחלט

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה
אבל השם לא מצלצל יפה לטעמי

• הוסף לסימניות
חמוד!

נראה לי שצריך לטפל עוד קצת בקריאות להרחיק את הר' מהח'
שיזעק מרחוק שכתוב שרחיה ולא יצטרכו לנחש או להגדיל.

נקודה למחשבה לטובתך:
הרעיון של W וM חמוד מאוד אבל תכלס הוא לא משרת שום מטרה,
זה לא שיש לך מ' והחלפת אוותו בM וישב לך בול,
אלא סתם אין לך בכלל M וW בשם והן לא באות לומר כלום
(אסביר בדוגמא: בלוגו של אימג' - IMAGE עופר ענו החליף את את הA בא' שזה אותו צליל,
כאן ההחלפה יש לה משמעות היא מתאימה, גם הא' מסמלת בסיס לומדים שם לעצב נכון מהבסיס)

• הוסף לסימניות
לדעתי חובה לנקד את השם כי אם לא יקראו את זה בצורה לא הכי נעימה.

• הוסף לסימניות
בחירת צבעים נבונה, מבחינת האותיות - הן מאוד קריאות, אך באמת עלייך להוסיף ניקוד, כי מדובר במילה לא מדוברת וכל אחד יכול לקרוא אותה כפי הבנתו, ובמיוחד לא להבין שמדובר בשילוב של שרה וחיה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה