כללי לוגו בתהליכי בניה

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מצליחה להתקדם איתו...
מה דעתכם? איך הכיוון?
אשמח לשמוע גם על ענין הצבעים.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לוגו-1.jpg
    KB 52.3 · צפיות: 15
  • לוגו-2.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לוגו מעניין. פונט של "עיצוב פנים" לא מתאים. וגם שובר את הצורה של כל הלוגו. אולי כדאי לכתוב
"ג. פלד" בתוך המשולש בצלע התחתון ועיצוב פנים במקומו ובפונט יותר כבד.

• הוסף לסימניות
למה המשולש והריבוע - זה לבקשת הלקוחה?
אסוציטיבית זה מזכיר לי את תחום ההנדסה, ולא עיצוב.
הייתי מנסה כיוון אחר,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תורידי את הרווח אחרי הנקודה לפני פלד.
לגבי צבעים אולי חום וכחול/תכלת.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שזה לוגו לעיצוב פנים
צריך שכל אלמנט בלוגו ישב טוב ושלא יהיו מקומות לא מנוצלים, ולהפך שלא יהיה עמוס מידי.
ממש כמו שהייתי מצפה ממעצב פנים שיעצב לי את הבית.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות הבונות

איך הלוגו עכשיו?
האם הצורה הגרפית לא מידי גדולה ביחס לכיתוב?

קבצים מצורפים

• לוגו-3.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
איך עכשיו?
בהמשך אעלה בעז"ה גם כרטיס ביקור.

קבצים מצורפים

• לוגו-4.jpg
    KB 47.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הצבעים.
למה שינית את מיקום המשולש? הוא היה נראה יותר מעניין בלוגו הראשון.

• הוסף לסימניות
פונט כתב היד לחלוטין לא קשור לכל הסגנון. ותרי עליו.
לא תמיד צריך "לתקוע" כתב יד. רק במקרים שזה נכון ומוצדק.

מעבר לזה, הניסיון האחרון (עם הבורדו) הכי בכיוון בעיניי.
אני לא בטוחה שנכון היררכית ש"ג. פלד" הפך לכותרת משנה של "עיצוב פנים". זה אמור להיות הפוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה