כללי לוגו ג'ינג'י

• הוסף לסימניות
שתינו, אני והמעצבת פנים המיוחד הזו, נשמח מאד לחוו"ד.
מה אתם אומרים? המעצבת היא אכן ג'ינג'ית. מצליחה לחשוב הרבה מעבר לקופסת הדירה, להגיע לפתרונות יצירתיים מאד, ולכוונים פורצי דרך.
ראיתי עבודות שלה ואהבתי את הכוון ואת הראש המעיז שלה.
מה עוד יש לנו פה? קן חמים, והרבה מעוף.

אבל האם אני לא העזתי מידי?
מה אומר לכם מעצבת פנים ג'ינג'ית? האם הייתם לוקחים אותה בזכות התעוזה שלה? או שאנשים מחפשים דווקא קלאסה בעיצוב פנים?
וזה הלוגו שלנו בינתיים, אנחנו עוד מתבשלים איתו, כך שכל תגובה עניינית תועיל.

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור צד 2 - עותק.jpg
    כרטיס ביקור צד 2 - עותק.jpg
    KB 34.2 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
רעיון:)

שובך קצת לא עושה לי את זה ג'ינגי
שובך קצת קטן

אולי רק השם שלה עם משחק בשם

• הוסף לסימניות
הפונט לא משדר תעוזה להפך משדר משהו מאופק ורגוע

• הוסף לסימניות
אחרי הכל - יש המון קווים בעיצוב פנים.
אם גינגי - חייב פונט פרוע?

• הוסף לסימניות
אולי מעוף במקום תעוזה,

• הוסף לסימניות
השאלה,
האם אין דרך לבטא את היצירתיות והתעוזה שלה בדרך אחרת.
הכנסת הג'ינג'יות שידרה לי משהו קצת פושטי, או קיטשי כזה.

בלי קשר, אהבתי את הקו החלק שלך.

• הוסף לסימניות
יפה ויזואלית זה בטוח
אם כי לא הייתי הולכת על המילה ג'ינג'י ולא על המילה תעוזה.
אולי מעוף כמו שאמרו לפני.
צריך סלוגן מקצועי.
העיצוב משדר מקצועיות והסלוגן לא.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון הג'ינג'י
אני חושבת שיש פה בידול ייוחדי
אבל העיצוב בכלל לא מזכיר לי תעוזה.
(ג'ינג'י מייד הולך עם תלתלים קופצניים, קוים עגולים ושובבים... פחות אצילי יותר נועז)

• הוסף לסימניות
יופי, תודה. התגובות מקדמות אותנו.
עוד?

• הוסף לסימניות
אני חושב שמעוף וחשיבה מחוץ לקופסה צריכים להתבטא בציפורים עפות מהקן ולא אל הקן.

אם כי אולי החשיבה הייתה שזה עיצוב פנים, אך עדיין, ציפורים עפות מהקן וללמעלה, מבטא מעוף, אומץ, תעוזה וגם חשיבה מחוץ לקופסה.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לכותבים מעלי, השימוש המגדרי/חברתי, לא מבדל ולא מייחד, ולעתים אף ליהפך יכול ליצור ראקציה, יש כאן שימוש בסטיגמה שיש שיראו אותה חיובית, אך גם יש שיראו אותה שלילית, ועצם השימוש לקהל יעד רחב בסלוגן כזה יכול רק להפסיד.

אם דיברת על פתרונות יצירתיים, על דברים שראית שהיא עשתה ואת מתפעלת וחושבת שאף אחת אחרת לא הייתה יכולה להגיע לזה, אז יש לך את הסלוגן הכי מבדל שיכול להיות:

תמר רזאל - איך לא חשבו על זה קודם.
או
תמר רזאל - לא חשבו על זה קודם.
או
אחרי שניסית אצל כולם - תמר רזאל.
או
תמר רזאל - ........ (התייבש לי)

• הוסף לסימניות
רעיון מדליק! דורש עוד קצת שיפוץ.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הבידול. הרגיש לי חדשני. מושך. אמין, אני פשוט מאמינה שאם היא גינגית היא חושבת מחוץ לקופסא.
אם כי הביצוע דורש ליטוש. איך? המח שלי יבש עכשיו...

• הוסף לסימניות
אני הייתי קצת חוששת לקחת את הביטוי ג'ינג'י לעיצוב פנים.
אני מנסה רגע לחשוב בראש של הלקוחות.
קודם כל, מה אומר לנו המושג ג'ינגי? כשמכנים מישהו: הוא ג'ינג'י אמיתי מתכוונים ל:
הוא קצת משתולל, צריך לרסן אותו, לא יושב לרגע במנוחה, קופץ מפה לפה. וכן, אולי גם נועזים.

האם אלו הערכים שאותם הלקוחות מחפשים?
אני כלקוחה הייתי מחפשת מעצבת פנים מיושבת בדעתה, כזו שלא תקפוץ לי ממקום למקום ותיקח אחריות בלי להשתולל.. כן תגיע עם רעיונות מקוריים, אבל זה לא מה שאומר לי המושג ג'ינג'י.

לכן- הייתי קצת נזהרת ולמרות הבידול שהוא באמת חדשני, בוחרת להשתמש בסטיגמה שעושה רושם טוב יותר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל ב';2150815:
הוא קצת משתולל, צריך לרסן אותו, לא יושב לרגע במנוחה, קופץ מפה לפה...

נראה לי שההגדרות האלו לא רלוונטיות בגיל בוגר, כל אדם בילדותו היו לו את תכונותיו, יש מהן שברובן מעלות, ויש מהן מגרעות, אבל לומדים לנווט אותן, ולשמר רק את החיובי שבתכונותינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2151188:
נראה לי שההגדרות האלו לא רלוונטיות בגיל בוגר, כל אדם בילדותו היו לו את תכונותיו, יש מהן שברובן מעלות, ויש מהן מגרעות, אבל לומדים לנווט אותן, ולשמר רק את החיובי שבתכונותינו.

זה נכון.
אבל הסטיגמה של ג'ינג'י, כשאומרים אותה, מתכוונת לתכונות הללו.

זה כמובן לא אומר שכל ג'ינג'י הוא מופרע. רוב הג'ינג'ים שאני מכירה מיושבים בדעתם מאד וילדים חרוצים. אבל בכל זאת, בעיניי, הסטיגמה של המילה הזו יוצרת פירוש שלא מתאים לעיצוב פנים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שג'ינג'ית זה מיותר, תעוזה (או אולי מילה אחרת שמבטאת יצירתיות) מספיק, עם צבע כתום בלוגו.

וסתם טיפ קטן :)
כשיש לי לקוח שמסביבו המון משמיעי דעות (אשתו, השוויגר שלו, הבת שלו, החברותא שלו, הספר שלו) - זה ממש מבאס, כי הוא מבולבל ולא ממוקד, ולא נותן אמון בי.
כשמעלים עבודה לחוו"ד לפרוג וגם הלקוח עוקב אחרי התגובות - זה עלול לבלבל את לקוחתך לגמרי (כי יתכן בהחלט שהדעה שלך נכונה יותר ממחווי הדעת, אז למה להכניס ללקוחה רעיונות, פקפוקים וחוסר וודאות)...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. בימים הקרובים אני יעלה המשך. הסלוגן וגם העיצוב ישתנה בעז"ה ואתם תמשיכו לתת חוו"ד.
בעיני זה לא לוגו רגיל והלקוחה לא רגילה. ז"א - פתוחה מאד לשמוע שחושבים אחרת. גם אני...
למשל המילה ג'ינג'ית הצטיירה לי שובבה, שונה, מעיזה, פורצת וחמודה. וגיליתי שלא כולם חושבים ככה. וזה חשוב. כי הלוגו אמור להתאים לכל השכבות, ולהגיע לכל הלקוחות, גם אלו שחושבים שג'ינג'י זה חיסרון.
זה לא לוגו ראשון שלי, אבל כאן הבידול הרבה יותר קשה. כי מעצבות יש המון. וכולן כשרוניות.
זהו בינתיים. בל"נ יהיה המשך משופץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה