כללי לוגו "גינזך קדוש ה'"

• הוסף לסימניות
ביקשתי בחול המועד, אבל לא היתה הענות, יש למישהו? לא חייב להיות איכותי במיוחד.
תודה מראש לכל מי שטורח... מנסה... ומחפש...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש עוד בפתיחת האשכול הקודם
לא מצאתי באיכות ככ טובה / וקטורי
יש בראש האתר שלהם כמובן אך הוא די קטן

• הוסף לסימניות
אכפת לך לעלות אותו? אני נתיבית ...(התירוץ הקבוע...)

• הוסף לסימניות
צבי, אם זה קשה, אז לא, אני צריכה להניח אותו בקטן בינה של תקליטור כלשהו, משהו אישי-משפחתי.
וכתבתי" התירוץ" בגלל שהרבה פעמים צריך להטריח אנשים אחרים... במקום לקחת לבד...

• הוסף לסימניות
מחר בסביבות 12:00 יהיה לי
אם זה יעזור לך אז תמתיני ובשמחה אעלה לכאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;311393:
אז לידיעתך, תרוץ פירושו: סיבה מומצאת, שאנשים מפנטזים לנוחיותם האישית.
מסתבר שהתכוונת למילה: סיבה...:cool::);)

• הוסף לסימניות
הנה..
בקטן..

קבצים מצורפים

• גנזך.jpg
    KB 15.8 · צפיות: 8
  • גנזך2.gif
    KB 2.5 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;311393:
צבי, אם זה קשה, אז לא, אני צריכה להניח אותו בקטן בינה של תקליטור כלשהו, משהו אישי-משפחתי.

איך הפכת אותי לצבי??

הנה בקטן מה שמצאתי
מקוה שיעזור

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 15.8 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה