כללי לוגו גרפולוגית

• הוסף לסימניות
העלתי לפני זמן מה כמה דוגמאות של לוגו לגרפולוגית
אבל נראה שהלקוחה לא ממש יודעת מה היא רוצה
אני מעלה מס' דוגמאות
שהכיון אותו היא רוצה זה מילה גרפולוגית בגדול שבתוך פ משתלב ראשי התיבות שלה
שזה כ וא'
אני די אובדת עיצות כי על כל דוגמא שאני שולחת היא שולחת לי דוגמא משלה ורוצה שאני אתאים אליה את עצמי

אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשלב טוב יותר את השילוב של המילה עם ראשי התיבות אודה מאוד.

מצרפת בנוסף את הדוגמא האחרונה שהיא שלחה לי שזה מה שהיא רוצה ולדעתי זה לא משתלב ולא רואה איך אפשר לסדר את זה כרצונה.

תודה רבה ענקית לכל המסיעיים :):)

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    KB 594.9 · צפיות: 14
  • לוגו אפרת.jpg
    KB 503.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
13 הכי נראה מקצועי - לדעתי.

• הוסף לסימניות
אכן כן הוא הראשון ששלחתי לה וזה לא לטעמה

• הוסף לסימניות
במקרה כזה אני נותן ללקוח להחליט ומוריד את שמי מזה לגמרי
סוף כל סוף הלקוח משלם (מקוה שזה המקרה...)

• הוסף לסימניות
ב-12 הא' וה-כ' משתלבות הכי יפה בתוך ה-פ'. (איזה משפט..)
אבל 13 יותר יפה.

• הוסף לסימניות
אני מאוד אהבתי את הכיוון של 3 ו5
לדעתי זה ממש הורס לשלב את הראשי תיבות שלה בתוך הפ' זה לא קשור...
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לכל המגיבים
על הלוגו אין קרדיט אז זה לא מפריעה לי כ"כ
אני פשוט מתוסכלת להכין ולהכין ועל כל אחד שאני מכינה היא מכינה אחד משלה ובטוחה שהוא יותר מוצלח
הדף השני זה מה שהיא שלחה לי ממש עכשיו מה אני עושה?????????????

• הוסף לסימניות
מבינה אותך...
תגידי לה שכמו שאת לא תעשי אבחון גרפולוגי, כך אין טעם שהיא תעשה גרפיקה, לך יש עין מקצועית שלה אין, ואם היא בכל אופן רוצה להכין לוגו, את מוכנה לתת לו טאצ' מקצועי, אבל שהלוגו הזה יהיה ההחלטה הסופית שלה!
ואם לא, כל לוגו חדש שנוצר מעתה והילך מחייב אותה בעוד סכום, אני חושבת גם שאת צריכה לשתף אותה ולהגיד לה את הקושי שלך, ואת זה שכבר לא שווה לך לעבוד על הלוגו הזה וכו'

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת לגרפולוגית שמתמשת במה שהיא מציעה - ובקיצור - שהלוגו שלה הוא בעצם חתימת כתב ידה משולב עם סלוגן וזהו.
לגבי הדוגמאות: חוץ מ-13 כלום לא נראה טוב. על 10 אפשר לעבוד ולנסות להוציא משהו טוב יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה