כללי לוגו - דפוס כתר

• הוסף לסימניות
אז לא, זה לא דפוס כתר המוכר אלא דפוס אחר באיזור אחר לגמרי..
מה דעתכם על הלוגו, מה הייתם משנים ואיזה צבעים מתוכם בוחרים?!

• הוסף לסימניות
התחלה טובה מאד,
איקון מרשים מאד. תפס אותי מיד, ממש "ממתג" ללא מילים
לכן אני הייתי נותנת לאיקון את מקום הכבוד ולא לטקסט:
א. הייתי משטחת אותו שיהיה ללא אפקטים והצללות. כי הצבעוניות שלו מקסימה ואומרת הכל גם בלי אפקטים נוספים.
ב. הייתי מגדילה אותו מעט ומקטינה את המילים "דפוס כתר" שיהיה יותר ככתר מעל הטקסט. כרגע הוא מעט נעלם לעומת המילים.
ג. פונט: לפי השורה "כתר פרסום והפקות" ניתן להבין שמדובר במקום "רציני" ולדעתי פונט כתב יד משדר קלילות שלא טובה לתחום הזה, "הפקה ופרסום" צריכים "איכות ומקצועיות" ולא חובבנות.
יכול להיות שגם השם וגם שורת המיצוב יכולים להיות באותו פונט.
(ואם זה כן מקום "חובבני" אז השורה מתחת דורשת שינוי כי המסר שלה לא חובבני בכלל).
ד. הצבעים: יש זרות בין ה"מניפה" לטקסט מבחינת הצבעוניות הכחול הכהה עוד משתלב איכשהו עם מניפת הצבעים אך הצבע השני זר מידי (גם הסגול וגם הכתום) נראה לי שכדאי שהצבע הנוסף יגזר מצבעי מניפת הצבעים שמעליו (יהיה זהה לאחד הצבעם שמופיעים בה) זה יתן חזרה ושיכות..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה!
להחליף דחוף את הפונט של 'דפוס כתר'.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
מבחינתי יש כאן כפילויות מיותרות.
א. לא צריך פעמיים את המילה "כתר"
ב. אם קוראים לזה "דפוס", זה די ברור שהם מפרסמים ומפיקים.

• הוסף לסימניות
אייקון יפה, הייתי מורידה לו את ההצללות ומחליפה לכתר יותר מופשט ואז יתקבל לוגו מודרני יותר.
לגבי הטקסט חייב שינוי לפונט יציב, אין צורך במשחק בצבעים בפונט עצמו כי זה גונב את תשומת הלב מהאייקון
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה נראה לי שיש צלב בשפיץ במרכז הכתר

• הוסף לסימניות
דפוס כתר? אהההממ יש כבר אחד כזה, ותיק, גדול ומפורסם

• הוסף לסימניות
מושלם!

• הוסף לסימניות
לענ"ד, גם אם הדפוס באזור שונה לא לוקחים את אותו השם.
במיוחד שזה דפוס ולא חנות נעלים שכונתית

• הוסף לסימניות
מצטרף למרגנית וכנראה יש בעיה חוקית להשתמש עם השם "דפוס כתר" (אני בטוח שהשם רשום בבלעדיות להם) - מומלץ לברר לפני.
לגבי הלוגו - הייתי מוריד בדרסטיות את מגוון הצבעים בלוגו, ובוחר כתב דפוס ולא כתב יד.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
הכיוון מצויין
צריך לפשט מאוד את הלוגו
פונט נקי ומינימלסטי כנ"ל האייקון והצבעוניות
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה