כללי לוגו, האם אתם מזהים מה כתוב?

• הוסף לסימניות
מזהים? מזהים בקושי? קולטים את הרעיון?

קבצים מצורפים

• סקיצה 2.png
    KB 14.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
סטופ??

• הוסף לסימניות
סטופ?

• הוסף לסימניות
סטופ.
והתאמצתי רק בגלל שזה אתגר.
נראה לי שאם הייתי פוגשת את הלוגו הזה בצומת אחרת (=לא אתגרית) הייתי ממשיכה הלאה בלי לנסות להבין.

• הוסף לסימניות
ביצוע ורעיון יפה! אבל ממש קשה לקלוט את הכיתוב ברגעים הראשונים, ואני בטוח שיהיו אנשים שלא יוכלו לקרוא כלל. כך שצריך שיקול דעת בנושא

• הוסף לסימניות
הו' והפ' - ברורים ומשתלבים
השאר קשה עד מאוד להפריד

• הוסף לסימניות
אחרי שכתבו פה ראיתי את הסטופ אבל בראיה ראשונה קפץ לי האותיות גרפ.
בכל אופן יש פה הרבה חשיבה יצריתית לדעתי יש צורך בצבע שיבליט את האותיות שהתכוונת או בקונטור מסויים וכדו'

• הוסף לסימניות
האם זה עוזר משהו?

קבצים מצורפים

• סקיצות ABC.png
    KB 36.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
B
עכשיו זה נראה הרבה יותר קריא

אבל קצת מפריע לי שיש כאילו חיריק מתחת לו'
במקום שהיה צריך לבוא חולם

אולי לנסות להפוך? ,זה יפגע אולי בקו הכללי,
אפשר לנסות גם ללא החלוקה של הו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tov;1184201:
B
עכשיו זה נראה הרבה יותר קריא

אבל קצת מפריע לי שיש כאילו חיריק מתחת לו'
במקום שהיה צריך לבוא חולם

אולי לנסות להפוך? ,זה יפגע אולי בקו הכללי,
אפשר לנסות גם ללא החלוקה של הו'

זה לא אמור להיות חיריק, זה אמור להיות סימן קריאה, כלומר עצור, ובגלל זה גם הוא לא מחובר עם שאר האותיות, וחריג בעיצובו.

האם כולם ראו בזה חיריק? לא רואים את סימן הקריאה?

• הוסף לסימניות
רק אני לא רואה את ההבדל בין הראשון לשני?

• הוסף לסימניות
לא מזהים מה כתוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רובד;1184206:
זה לא אמור להיות חיריק, זה אמור להיות סימן קריאה, כלומר עצור, ובגלל זה גם הוא לא מחובר עם שאר האותיות, וחריג בעיצובו.

האם כולם ראו בזה חיריק? לא רואים את סימן הקריאה?

אני דווקא כן ראיתי סימן קריאה.

• הוסף לסימניות
שזה סימן קריאה זה ברור
אבל גם אחרי מבט ראשון זה מפריע היות שזה הניקוד ההפוך ממה שבאמת צריך להיות
רובד המח החריף שלך ימצא לזה פתרון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. זה באמת עזר לי מאוד. תמשיכו כך עם יותר ביקורת בונה, בדגש על הבונה. כלומר, תציעו איך לשפר.

• הוסף לסימניות
איך כעת?

קבצים מצורפים

• סקיצה 3.png
    KB 8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מבחינה הגיונית, תחילת ה"סרט"- (כלומר החלק הימני של הט' והחצי השמאלי של הס') אמור להיות בעצם חתיכה אחת. משהו כזה:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 34.5 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה