כללי לוגו הלבשה אישית

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!
הראשון יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות
הפונט יפהפה!
העליון נראה טוב אבל היד ממש מיותרת וגורעת.

• הוסף לסימניות
איזו יד?????
אולי אני לא רואה טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלבומית;741142:
איזו יד?????
אולי אני לא רואה טוב?
מ הA יוצא כזה סוג של יד מצד שמאל
בעצם אולי זה L?
בכל אופן לא ברור והורס את העיצוב.

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה נכון, זה אמור להיות "La-Madam" ולכן היד...

עבודה יפה מאוד. העליונה יפה יותר. ונראה לי שהקו התחתון של ה-L (אם זו באמת האות L) קצת נוטה מדי למטה וגורם ל-L להיראות לא יציבה.

• הוסף לסימניות
תלוי מה זה אמור לשדר, אבל באופן עקרוני הם מתאימים מאוד, לדעתי.

• הוסף לסימניות
המשחק ב-a מיותר ומפחיד קצת

תנסי לעשות מהפרח את האות d
קחי ת'פרח כמו שזה תמקמי אותו במקום ה-d
רק תשתדלי שזה מייד יזוהה כ-d אולי בחלק השמאלי ליישר קצת את הפרח

(אם את עושה, תעלי לכאן שוב)

• הוסף לסימניות
מה זה הפונט?
אהבתי.

• הוסף לסימניות
לוגו ברמה!!!
הראשון בצבעים של השני לדעתי,

הצבע הכתום הזה ממש מתאים,
ובכלליות הלוגו משדר חנות אישית ונעימה עם מוצרים איכותיים.(אם זה מה שרצו לשדר אז הצלחת לגמרי!)

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש יפה וברמה
הפונט מתאים בול!
אבל אני לא קלטתי שכתוב כאן LA MADAM לא ראיתי את ה LA
במבט ראשון זה היה נראה כמו אשה מרימה יד ולא הבנתי מה הקשר
לדעתי תעבירי את הL מעל הM כך יבינו שיש כאן L וA משותפת

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב, והצבעים נעימים ומתאימים, אבל לא קריא. מה העניין לחבר את ה-A של LA עם MADAM?
אהבתי את השושנה, ולדעתי כדאי לתת לה יותר נוכחות.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
דוקא רעיון יפה
אבל שוב חובה להזיז את הL יותר שמאלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה