כללי לוגו "המגזר" הופך לצבעוני

• הוסף לסימניות
הי חברים אני מציגה לפנכם לוגו של עיתון פרסומי יחודי למגזר הדתי - חרדי
העיתון עד עתה מודפס בצבע אחד
_______
לקראת חג השבועות אנו עורכים עיתון מוגדל -צ י ב ע ו נ י- אשמח לקבל ח"ד
על צבעים ללוגו ואולי אפקט מרשים ! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 166.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נסיון א'

העיתון מודפס על דף לבן

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 632.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הלוגו החדש נראה יפה מאוד, הרעיון מצוין
אני מציעה להקטין את העיטורים וקצת להבהיר אותם
שים לב שהמסכה כסתה לך את המלל שמתחת, יש להבהיר שם את המסכה

• הוסף לסימניות
זה יפה עם העיטורים, אבל כעיתון אולי אפשר לוותר על זה, ולהשאיר סתם צבע, לא?

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אך באמת אלגנטי מדי לעיתון.
אולי לחלק את זה ל-2 צבעים לרוחב. לאידת. תנסי

• הוסף לסימניות
אולי סתם משהו כמו זה רק כמובן עם אותיות בעברית.

קבצים מצורפים

• %EC%E5%E2%E5%20%E4%EE%E2%E6%F8%20copy copy.jpg
    KB 137 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לא אהבתי שומדבר. לא מתחבר לי עם עיתון.

• הוסף לסימניות
לא מתאים להתקשקש עם עיתון הכי טוב ומשדר רצינות זה לפי דעתי חלק הייתי צובעת הכל בשחור והג באדום או כתום או יותר מענין הכל אפור כהה והג אדום או כתום . אפשר לענין זאת ע"י שתמשיך את צבע הג למילה עיתון שבועי ב100% ויורד ואז יצרת כמין חץ
בהצלחה ושמח לראות את הסופי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה